Instamat Flaps Designradiator

Vanaf:  1.553,00

Levertijd: selecteer eerst je opties

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
Beschrijving

Met de Flaps is er een innovatief idee ontstaan voor het gebruik van een radiator in combinatie met een handdoek. De Flaps is van de hand van de bekende Italiaanse ontwerper Victor Vasilev.

Het idee van deze radiator ontstond uit een studie naar de vormen en functie van een vlakke paneelradiator. De strakke heldere lijnen veranderen wanneer er handdoeken in de openingen worden gelegd. Dit maakt deze designradiator tot een dynamisch designobject in de badkamer en/of keuken.

De Flaps is vervaardigd uit recyclebaar aluminium met een hoge warmte overdracht. De voorkant is gemaakt van een 3mm dik paneel die wordt onderbroken door openingen (Flaps). Deze Flaps geven de radiator ook haar naam en zijn bedoeld als handdoekhouders. Er kan gekozen worden voor de openingen aan de bovenzijde of onderzijde.

De radiator is leverbaar in een lengtemaat van 350mm en 2 verschillende hoogtematen. De radiator is voor zien van een standaard 50mm-onderaansluiting. De ontluchting en het ophangmateriaal worden meegeleverd. De radiator wordt na een grondige voorbehandeling voorzien van een poeder-epoxylaag.

Een designradiator is niet geschikt om natte handdoeken over te hangen, dit tast op den duur de lak/coating aan.

Extra informatie
Merk

Lengte

350

Producten die hier op lijken...