Neo Cementsluier Verwijderaar

Vanaf:  16,95

Levertijd: selecteer eerst je opties

Inhoud: 1 Liter

Artikelnummer: Neocementsluierverwijderaar1l Categorie:
Beschrijving

Verwijdert moeiteloos cementsluiers, vet, kalkaanslag, urinesteen, roest, kopergroen op tegels, plavuizen, kwertsiet, leisteen en steen, zeepresten, huidvet, zware aanslag op aluminium van niet-kalkhoudende oppervlakken. Geschikt voor chroom en roestvrijstaal gereedschap.

Let op: Kalkhoudende oppervlakken zijn niet geschikt voor bewerking met cementsluierverwijderaar. Evenmin als niet-zuurbestendige oppervlakken waarvan het glazuur niet zuurbestendig is. Bij gekleurd sanitair en verf eerst een proefstukje bewerken.

Gebruiksaanwijzing
Cementsluierverwijderaar verdelen over het oppervlak dat u wilt behandelen. Na enkele minuten inwerken (het oppervlak moet wel nat blijven) met schuurspons opwerken en met water naspoelen. Vervolgens het oppervlak dweilen, waarbij u de dweil regelmatig met schoon water dient uit te spoelen eventueel herhalen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Neo Cementsluier Verwijderaar” te beoordelen

Gerelateerde producten

Wat onze klanten zeggen

Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn met onze producten en service. Omdat via Google veel reviews naar voren komen van Megabad.com, hebben we de reviews voor je op een rijtje gezet!