Neo Micro Sanitairreiniger en Geurvreter

Vanaf:  16,95

Levertijd: selecteer eerst je opties

Micro organismen doen het werk
Inhoud: 750 ml

Artikelnummer: 46000 Categorie:
Beschrijving

U helpt het milieu en het milieu helpt u

Te gebruik als verdunning:
Neo Micro is voor professioneel gebruikt en geschikt voor de dagelijkse reinigingsbeurt. Verdunnen met water in een verhouding van 20 tot 40 ml op 10 liter water afhankelijk van de mate van vervuiling en de penetratie van vieze geuren. Een piekdosering kunt u eenmalig gebruiken bij extreme vervuiling. Het reinigingsmiddel is huidvriendelijk en veilig te gebruiken in een emmer met spons, schoonmaakdoek en borstel.

Neo Micro behoort tot de Neo Bio Line met het groene label. Het is een veilig product zowel voor het milieu als voor de gebruiker. Het reinigingsmiddel laat een microbiologische film achter waarin vuil, kalk en bacteriën zich ophopen. De micro-organismen gaan in de aanval en hechten zich aan de kern van de vervuiling. De micropopulatie breekt alles af wat in de microfilm terechtkomt. Hierdoor verdwijnt niet alleen de viezigheid maar ook de penetrante geuren van de vervuiling. Neo Micro heeft een frisse parfumering.

Te gebruiken voor het verwijderen van o.a.
Kalk
Urine(stank)
geuren in afvoerputjes

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Neo Micro Sanitairreiniger en Geurvreter” te beoordelen

Gerelateerde producten

Wat onze klanten zeggen

Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn met onze producten en service. Omdat via Google veel reviews naar voren komen van Megabad.com, hebben we de reviews voor je op een rijtje gezet!