Sanibell Proline Polystone Elegant 60cm

 753,90

Levertijd: selecteer eerst je opties

Artikelnummer: N/B Categorie:
Beschrijving

Sanibell Proline Polystone Elegant 60 cm breed

Het Sanibell Proline Polystone Elegant badmeubel van 60 cm breed is in bijna elke badkamer te plaatsen dankzij zijn compacte afmetingen. Het meubel bestaat uit een wastafel gecombineerd met een strak afgewerkte onderkast met 2 asymmetrische laden. Niet alleen mooi om te zien, ook nog een praktisch ingericht met flink wat opbergruimte! Met de flexibele keuzemogelijkheden laat je het meubel bovendien naadloos aansluiten bij de rest van je badkamerinrichting. De keuze uit verschillende kleuren voor de onderkast en verschillende afwerkingen voor de wastafel maken dit een bijzonder veelzijdig badmeubel!

Afmetingen

Breedte: 60 cm
Diepte: 46 cm
Hoogte: 60 cm
Dikte wastafel: 1,5 cm
Afstand muur tot uitsparing wastafel: 10 cm

Andere breedtes

Naast dit 60 cm brede meubel komt de Sanibell Proline Polystone Elegant ook in een breedte van 80, 100 en 120 cm. Ook als je op zoek bent naar een groter badmeubel kan dit een uitstekende optie voor je zijn. Je kiest voor elke badkamer een badmeubel op maat!

Voordelen Polystone

Dit meubel is uitgerust met een wastafel gemaakt van Polystone. Polystone is een unieke combinatie van gemalen steen en vloeibare kunsthars. Dit lichtgewicht materiaal is makkelijk schoon te houden, heeft een lange levensduur en oogt bovendien fantastisch. Je kiest zelf of jouw Polystone wastafel een glanzende of matte finish krijgt.

Keuzemogelijkheden

Afwerking wastafel: Glans wit of Mat wit

Kraangaten: Geen of 1

Kleur onderbouw

  • Cabana Oak
  • Ideal Oak
  • Mat Zwart
  • Raw Oak
  • Wit Glans
  • Wit Mat
Kleur Wastafel

Glans wit, Mat Wit

Kraangaten

Geen, 1

Afmeting meubels

Merk

Serie

Materiaal

Kleur

, , , , ,

Gerelateerde producten

Wat onze klanten zeggen

Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn met onze producten en service. Omdat via Google veel reviews naar voren komen van Megabad.com, hebben we de reviews voor je op een rijtje gezet!