Sanibell Proline Polystone Elegant 80cm

 816,90

Levertijd: selecteer eerst je opties

Artikelnummer: N/B Categorie:
Beschrijving

Sanibell Proline Polystone Elegant 80 cm breed

Kies je voor de Sanibell Proline Polystone Elegant 80 cm als badmeubel, dan kies je voor strak afgewerkte elegantie. Dit middelgrote badmeubel is uitgerust met een onderkast met 2 laden en een Polystone wastafel. De wastafel is vrijwel volledig verzonken in de onderkast: hij steekt slechts 1,5 cm boven de kast uit, wat zorgt voor een naadloos ontwerp. Je kiest verder zelf de afwerking die bij jouw badkamer past: voor de onderkast kun je kiezen uit maar liefst 6 designs en ook de wastafel zelf is in verschillende afwerkingen te krijgen. Zo laat je je badkamermeubel perfect aansluiten bij jouw stijl!

Afmetingen

Breedte: 80 cm
Diepte: 46 cm
Hoogte: 60 cm
Dikte wastafel: 1,5 cm
Afstand muur tot uitsparing wastafel: 10 cm

Andere breedtes

Naast dit 80 cm brede meubel komt de Sanibell Proline Polystone Elegant ook in een breedte van 60, 100 en 120 cm. Ook als je op zoek bent naar een groter of juist kleiner badmeubel kan dit dus een uitstekende optie voor je zijn. Je kiest voor elke badkamer een badmeubel op maat!

Voordelen Polystone

Dit meubel is uitgerust met een wastafel gemaakt van Polystone. Polystone is een unieke combinatie van gemalen steen en vloeibare kunsthars. Dit lichtgewicht materiaal is makkelijk schoon te houden, heeft een lange levensduur en oogt bovendien fantastisch. Je kiest zelf of jouw Polystone wastafel een glanzende of matte finish krijgt.

Keuzemogelijkheden

Afwerking wastafel: Glans wit of Mat wit

Kraangaten: Geen of 1

Kleur onderbouw

  • Cabana Oak
  • Ideal Oak
  • Mat Zwart
  • Raw Oak
  • Wit Glans
  • Wit Mat
Extra informatie
Kleur Wastafel

Glans wit, Mat Wit

Kraangaten

Geen, 1

Afmeting meubels

Merk

Serie

Materiaal

Kleur

, , , , ,

Producten die hier op lijken...