Thebalux Stone 200cm met Solid Surface waskommen en 2 x Contour spiegels

 2.992,50

Levertijd: 3-6 weken

Wanneer je op zoek bent naar een complete badmeubelset inclusief twee prachtige spiegels, dan is de Thebalux Stone 200 centimeter van Megabad een uitstekende keuze! Door de schitterende afwerking van alle producten van deze badmeubelset, beschik je met aankoop van dit product over prachtige meubelstukken voor in jouw badkamer. Met deze set geef je jouw badkamer dus een geheel nieuwe dimensie.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,
Beschrijving

Geef jouw badkamer een mooie look

Met deze badmeubelset uit ons assortiment kun je jouw badkamer dus helemaal opfrissen! Naast het feit dat je gelijk meerdere fantastische meubelen kunt kopen voor een aantrekkelijke prijs, kun je ook nog eens helemaal zelf bepalen hoe deze badmeubelset er precies uitziet. Zo kun je bijvoorbeeld zelf kiezen uit veel verschillende kleuren. Hierdoor kun jij de set uitkiezen die helemaal aansluit op het huidige interieur van jouw badkamer.

Eigenschappen badmeubelset

De Thebalux Stone badmeubel bezit twee keer een onderkast van 100 centimeter breed met één lade van 100 centimter breed bij 48,5 centimeter. De hoogte van de onderkast is 38 centimeter en de opbouwgreep is van de kleur Tinto Mat zwart.

Het HPL afdekblad heeft dezelfde kleur als de badmeubel, waardoor het geheel een prachtig uiterlijk met zich meebrengt. De afmetingen van het afdekblad zijn 200 centimeter bij 48,5 centimeter bij 3,8 centimeter. Deze afdekbladen HPL worden exclusief gaten geleverd, deze zijn zelf makkelijk bij te boren. Het afdeklbad is rondom afgewerkt, waarbij de onderzijde van het afdekblad zwart is.

De badmeubelset Thebalux Stone 200 centimeter bevat ook twee ronde opbouwkommen, die Solid mat zijn, van het materiaal Solid Surface. De doorsnee van de opbouwkommen is 39 centimeter. De hoogte daarbij is 14,5 centimeter met een diepte van 12 centimeter. De kleur is wit mat. De badmeubelset bevat daarnaast ook nog twee keer een Countour spiegel in het zwart.

Verschillende kleuren

Je hebt veel verschillende opties op het gebied van kleur. Dat zorgt ervoor dat je dus alle kanten op kunt met deze badmeubelset, waardoor je altijd een variant uit kunt kiezen die perfect past in jouw badkamer! Bovendien weet je met de producten uit ons assortiment zeker dat ze van hoge kwaliteit zijn, waardoor je gedurende lange tijd kunt genieten van deze prachtige set voor in de badkamer. De kleur op de productfoto is Living Oak.

Extra informatie
Afmeting meubels

Merk

Serie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thebalux Stone 200cm met Solid Surface waskommen en 2 x Contour spiegels” te beoordelen

Producten die hier op lijken...