Xenz Moniek

Vanaf:  2.439,00

Levertijd: selecteer eerst je opties

Wil jij jouw badkamer voorzien van een prachtige en luxueuze uitstraling? Dan zit je goed met dit vrijstaande bad van Xenz Moniek! Met dit bad, die je dus op verschillende plekken kunt plaatsen, geef je jouw badkamer een fantastische en nieuwe uitstraling. Bovendien kun je dit product bij Megabad in verschillende kleuren bestellen, waardoor jij dit vrijstaande bad naar jouw hand kunt vormen.

Artikelnummer: 7007 Categorieën: ,
Beschrijving

Vrijstaand bad van Xenz Moniek

De voordelen van een vrijstaand bad zijn talloos. Zo ben je met een vrijstaand bad echt voorzien van een eyecatcher in de badkamer. Daarnaast is het bad gemakkelijk schoon te houden, omdat je langs elke zijde perfect schoon kunt maken. Andere voordelen van dit vrijstaande Xenz Moniek bad uit ons assortiment, zijn:

  • Zeer luxueuze uitstraling
  • Perfecte kwaliteit
  • Op verschillende plekken gemakkelijk te plaatsen

Op verschillende plekken mogelijk

In principe kun je een vrijstaand bad natuurlijk op allerlei plekken plaatsen. Midden in de badkamer bijvoorbeeld of, zoals je hedendaags steeds meer ziet, in de slaapkamer. Natuurlijk ben je hiervan wel afhankelijk van de locatie van een afvoergat en een passende wateraansluiting. Zo kun je dus meerdere kanten op en kun jij bepalen op welke plek jouw vrijstaande bad het beste tot zijn recht komt.

Meerdere kleuren

Zoals je bij de keuzeopties kunt zien, kun je bij dit vrijstaande bad Xenz Moniek kiezen uit verschillende kleuren. Zo kun je onder meer kiezen uit de kleuren cement, mat zwart, wit glans en wit mat. Afhankelijk van het interieur van jouw badkamer kun je dus voor de variant gaan die hier het beste in staat. Welke kleur je ook kiest, in alle gevallen ben jij verzekerd van een waar nieuw prachtstuk met het aanschaffen van dit product.

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over dit vrijstaande bad? Of heb je nog een vraag over één van onze producten? Schroom in beide gevallen niet om contact met ons op te nemen! Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van vrijstaande baden weten we vaak precies welk vrijstaand bad het beste in jouw inrichting staat. Op die manier kunnen we je dus voorzien van een advies dat volledig op maat is afgestemd.

Afmetingen 1700 × 800 × 600 mm
Breedte bad

Lengte bad

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Xenz Moniek” te beoordelen

Gerelateerde producten

Wat onze klanten zeggen

Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn met onze producten en service. Omdat via Google veel reviews naar voren komen van Megabad.com, hebben we de reviews voor je op een rijtje gezet!