Waar let je op bij een toilet kopen?

Als je een wc gaat kopen, word je in eerste instantie overdonderd door het aantal opties waar je uit kunt kiezen. Een hangend of een staand toilet? Welke kleur wil je? Wil je een taps toelopende wc-pot of juist een afgeronde vorm? Waar het op neerkomt, is dat je met 4 factoren werkt die je toilet wel of geen succes maken. Denk hier dus goed over na voor je een model uitkiest!

Wandclosets van topmerken

Bij Megabad specialiseren we ons met name in hangende toiletten. We geven je graag de keuze uit strak vormgegeven wc-potten, die makkelijk schoon te houden zijn en een ruimtelijk gevoel behouden in je badkamer of toilet. Omdat we uitsluitend topmerken aanbieden als Duravit en Luca Sanitair, weet je daarnaast zeker dat je kiest voor kwaliteit! Bekijk onze merken, selecteer jouw wandcloset en bestel hem direct gemakkelijk online.

Unieke toiletten in ons assortiment

Als je bij ons een toilet gaat kopen, heb je naast ‘normale’ hangende wandclosets ook de keuze uit andere, bijzondere modellen. Wij geven je graag wat om uit te kiezen! Ga voor de modernste technologie op toiletgebied die je onderlichaam reinigt na het toiletbezoek, of maak staand plassen gemakkelijk met een urinoir in huis.
De keuze is aan jou: je vindt het bij Megabad!

Japans toilet kopen

Ga jij voor de laatste technologieën als je een nieuw toilet gaat kopen? Neem dan zeker ook een kijkje bij onze douche wc’s. Als je een douche wc gaat kopen, garandeer je namelijk niet alleen een aangenaam toiletbezoek, je zorgt ook nog voor een subtiele reiniging van je onderlichaam nadien! Dát geeft nog eens een fris gevoel. Een Japans toilet kopen is dus altijd een goed idee als je op je hygiëne gesteld bent. Bekijk ons assortiment en bestel jouw douche wc voordelig online!

Urinoir kopen

Een compact toilet kopen voor de mannen in huis? Overweeg dan naast een normaal toilet eens een urinoir. Handig voor mannen die graag staand plassen; je geeft ze niet alleen een eigen plekje, je houdt het normale toilet ook nog eens praktisch schoon! De bril hoeft niet langer omhoog; een voordeel aan een urinoir kopen is dat het direct ready to go is voor iemand die graag staand plast. Kies uit onze stijlvolle urinoirs en bestel ze direct in onze webshop!

Direct je handen wassen

Ga je een nieuwe wc kopen, denk dan ook aan de rest van je toiletruimte. Waar ga je bijvoorbeeld je handen wassen na je toiletbezoek? Het liefst natuurlijk direct naast het toilet! Precies hiervoor hebben we stijlvolle fonteintjes en toiletmeubels voor je beschikbaar. Mooi vormgegeven details in jouw toiletruimte, waarmee je het hygiëne niveau in jouw wc naar een hoger niveau tilt!

Fonteintjes Toiletmeubels

Toiletmeubel kopen

Een voordeel aan een toiletmeubel kopen bij Megabad is dat je kiest voor een handige plek om je handen te wassen, plus praktische opbergruimte. Genoeg ruimte voor een gastendoekje, wat extra zeep, schoonmaakmiddelen of een lekker geurtje! Stijlvol vormgegeven, en compact van design. Kies uit verschillende stijlen en materialen en bestel jouw toiletmeubel inclusief kraan, wasbakje en sifon in één keer.

Vanaf:  440,00

Toiletmeubels

Sjithouse actie set 4

Vanaf:  425,00

Toiletmeubels

Sjithouse actie set 3

Vanaf:  440,00

Toiletmeubels

Sjithouse actie set 2

Vanaf:  550,00

Toiletmeubels

Sjithouse actie set 1

Vanaf:  425,00
 585,00
-18%
-18%
Vanaf:  288,75
Vanaf:  261,45
-24%
 257,99 197,35
 105,00
-21%
 249,00
-21%
-25%
 231,00
Vanaf:  346,50
Vanaf:  472,50
Vanaf:  372,75
Vanaf:  194,25
Vanaf:  165,90
Vanaf:  220,50
Vanaf:  375,90
Vanaf:  333,90

De juiste accessoires

Een wc kopen doe je niet zonder gelijk de juiste accessoires erbij aan te schaffen. Zo maak je je toilet direct compleet! Denk hierbij aan handige accessoires voor je toiletrollen, zoals toiletrolhouders en reserverolhouders, maar ook accessoires voor meer hygiëne zoals toiletborstels en afvalemmers. Met ons complete assortiment bestel je alles wat je nodig hebt in één keer! We bezorgen het dan gratis bij je thuis.

Toiletaccessoires kopen

-10%
 89,25

Inbouw/opbouw nissen

Looox Wood Wandplank

 399,00

Advies bij een toilet kopen

Weet je nog niet goed welke wc jij wilt kopen? Dan staan de medewerkers van Megabad altijd voor je klaar. En ook als je advies wil over de juiste accessoires die je toilet compleet maken, kunnen we je uitstekend adviseren. Wij kennen ons assortiment door en door, en weten door goed naar je te luisteren precies wat er bij je past! Contacteer ons gerust als je vragen hebt, of een vrijblijvend adviesgesprek wilt over het kopen van het juiste toilet.

Neem contact met ons op