Een stijlvolle opberger voor al je toiletaccessoires

Als jouw accessoires geen vaste plek hebben in je toilet of badkamer, kan het in een kleine ruimte er nogal snel rommelig uit zien. Niet echt een opgeruimd gevoel. Jij wil toch ook rust aan je hoofd als je het toilet bezoekt? Een stijlvolle opberger kan daaraan bijdragen. Met een wc kastje geef je alles zijn eigen plek en berg je uit het zicht wat niet gezien hoeft te worden. En je geeft wat extra kleur aan je toiletruimte!

Lades, deur of een open design?

Met onze wc kasten berg jij je accessoires op op jouw manier. Kunnen ze ingezet worden als decoratief element? Berg ze dan op in een open stelling of wandmeubel. En berg je ze liever helemaal uit het zicht? Kies dan voor een toilet kast met een deurtje of met laden. Zo houd je alles binnen handbereik, maar hoef je er niet altijd tegenaan te kijken. Je houdt je toilet eenvoudig netjes en overzichtelijk!

Wc kast met fontein

Combineer opbergruimte met hygiëne en installeer een wc kastje met een fontein in jouw wc. Want zeg nou zelf, na ieder wc-bezoekje wil je toch lekker je handen kunnen wassen? Een toilet kast met ingebouwde fontein geeft je niet alleen handige, compacte opbergruimte, het is ook de ideale plek om je even op te frissen na een toiletbezoek. Kies uit verschillende modellen en stijlen: dit is het ideale toiletmeubel voor jouw badkamer of wc!

Vanaf:  472,50
Vanaf:  288,75
Vanaf:  372,75
Vanaf:  220,50
Vanaf:  375,90
Vanaf:  194,25

Idee: wc kast aan de wand

Heb je weinig ruimte, maar wil je wel wat sfeer meegeven aan je toilet én ruimte voor de belangrijkste accessoires in je wc? Overweeg dan eens een wc kastje aan de wand! Door hem op ooghoogte op te hangen, houd je functionele ruimte vrij in je toiletruimte en geef je de ruimte toch kleur. Bekijk bijvoorbeeld een onze toilet kast Looox Wood!

Wc kast met spiegel

Een andere handige manier om ondiepe opbergruimte aan de wand te creëren, is door een toilet kast te combineren met een spiegel, die je waarschijnlijk sowieso in de wc op wilde hangen. Mensen willen nu eenmaal even hun haar of make-up checken op het toilet. Door te kiezen voor een spiegelkast, heb je een spiegel en opbergruimte in één! Wederom verlies je geen ruimte op de vloer en kun je wel veel accessoires kwijt achter de spiegeldeuren.

A-merken tegen aantrekkelijke prijzen

Kiezen voor een wc kast van Megabad is kiezen voor kwaliteit. In ons aanbod vind je uitsluitend de mooiste merken, die stuk voor stuk weten wat belangrijk is voor kwalitatief hoogwaardig sanitair. Onze merken zijn met zorg geselecteerd en blijven je inspireren met de mooiste designs voor jouw toilet en badkamer. En wij kunnen ze je tegen de scherpste prijzen aanbieden!

Ook voor de mooiste toiletten

Bij Megabad hebben we alles in huis om jouw toilet tot één van de fijnste ruimtes in huis te maken. Een mooie, fijne wc mag daarbij natuurlijk niet ontbreken! Kies uit mooie wandclosets, of ga voor een luxe douche wc, waarmee je de laatste technologie op het gebied van toiletten in huis haalt. Je hebt ruim de keuze in onze webshop!

Bekijk onze toiletten

De perfecte styling voor jouw wc

Naast toilet kasten vind je allerlei handige, stijlvolle accessoires in ons assortiment. Kies één uitgesproken stijl voor jouw toilet en mix en match tot je een gebalanceerd resultaat bereikt hebt. Iedereen verdient een toilet waar je tot rust kan komen en waar je je op je gemak voelt. Praktische accessoires in de juiste stijl helpen daarbij!

Bekijk onze toiletaccessoires

Jouw sanitairspecialist

Heb je een vraag over één van onze wc kasten, of kan je wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van jouw toilet? Maak dan gebruik van de expertise van onze medewerkers. We hebben ruime ervaring in het vak en kunnen je helpen met alles op het gebied van sanitair. Stel jouw vraag via de telefoon, via e-mail of via whatsapp, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Neem contact met ons op