Een stijlvol, modern design

Kies je voor een zwart toilet, dan laat je zien dat je wel durft in je interieur. Je durft te kiezen voor stijl en klasse, voor net die andere keuze. Geen saaie witte toiletpot voor jou: je pakt uit en kiest zelfs in het kleinste kamertje van het huis je eigen weg. Door te kiezen voor een zwarte wc geef je extra body aan je sanitair en kies je voor een ontwerp dat opvalt.

Uitsluitend A-merken

Bestel je jouw zwarte toiletpot bij Megabad, dan weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit. Wij leveren namelijk alleen maar producten van vooraanstaande merken die weten wat een goede toiletpot nodig heeft. In functioneel gebruik, maar ook qua vormgeving! Bijkomend voordeel is dat je nooit te veel betaalt; omdat we groot inkopen, kunnen we jou deze A-merken tegen bijzonder lage prijzen aanbieden.

Zwart toilet van Luca Sanitair Zwart toilet van Xenz
zwarte toilet accessoires

Matchende toilet accessoires in zwart

Een voordeel van een zwart toilet is dat het zich makkelijk laat combineren met andere details in je sanitair. Omdat zwart een echte trendkleur is, zijn veel accessoires tegenwoordig ook in zwart te verkrijgen. Door de kleur door te trekken in andere onderdelen van je wc, vormt zich een smaakvol en gebalanceerd geheel. Bestel dus gelijk je toilet accessoires in zwart mee en geef je wc een metamorfose!

Toilet accessoires zwart

+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Vanaf:  72,00
+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Vanaf:  73,00
 52,00
+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Vanaf:  220,50

Zwart toilet schoonmaken

Een zwarte wc is prachtig, maar door de kleur ook erg gevoelig voor vlekvorming door kalk, zeep, en andere schoonmaakproducten. Gelukkig hebben we bij Megabad een selectie schoonmaakmiddelen die je online kan bestellen, waarmee jouw zwarte wc-pot er als nieuw uit blijft zien. Benieuwd welke schoonmaakproducten bij uitstek geschikt zijn voor een zwart toilet? Neem gerust contact op met ons sanitairspecialisten; zij vertellen je graag welk schoonmaakmiddel geschikt is voor jouw zwarte toiletpot.

Bekijk onze schoonmaakmiddelen

Toiletten in andere kleuren

Naast zwarte toiletten heeft Megabad natuurlijk ook een ruime collectie wc’s in andere moderne kleuren. Van simpel wit tot sfeervol grijs: voor ieder wat wils. Of ga voor een echte eyecatcher en kies voor een toiletpot in goudkleur. Dat is nog eens een statement! Met onze toiletpotten installeer je in iedere toiletruimte een kwaliteitsproduct dat jaren meegaat. Voor welk model ga jij?

Meer weten?

Twijfel je over de aanschaf van een zwarte toiletpot, of wil je meer weten over één van onze modellen? Dan staan de medewerkers van Megabad altijd voor je klaar. Contacteer ons via telefoon, e-mail, chat of whatsapp: al onze lijnen staan wagenwijd open om jou van het juiste advies te voorzien. We helpen je graag!

Contacteer ons