Badbruggen en badplanken

Badplanchet Oak 80x20x3 cm

 124,95

Badbruggen en badplanken

Heb jij de beschikking over een bad en ben je op zoek naar prachtige accessoires hiervoor? Dan zit je goed op deze pagina! Bij ons vind je verschillende soorten badplanchets, ook wel badbruggen of badplanken genoemd. Met deze accessoires maak je jouw badkamer tot een schitterend geheel en kun je heerlijk genieten van een welverdiend bad.

Handige accessoires

De badbruggen en planken zijn zeer handige accessoires. Ze bieden jou de mogelijkheid om tijdens het relaxen bijvoorbeeld een glas wijn te nuttigen en neer te kunnen zetten. Ook kun je op de badbrug of badplank verschillende andere accessoires zoals bijvoorbeeld shampoo of een spons bewaren. De invulling van de badplank is natuurlijk geheel eigen keus; je kunt er verschillende objecten op plaatsen.

Luxe uitstraling

De badbruggen of badplanken geven een nieuwe, frisse look aan jouw bad. Door het plaatsen van zo’n brug of plank, kun je ervoor zorgen dat je jouw bad een luxe uitstraling meegeeft. Dat komt dan ook gelijk weer de gehele uitstraling van jouw badkamer ten goede. In dit geval koop je dus een kleine badkamermeubel, maar geef je de grote badkamer een nieuwe uitstraling!

Verschillende materialen

Je hebt op het gebied van badplanchets meerdere keuzes qua materiaal of vorm die je graag wilt hebben. Zo kun je kiezen voor zogenaamde ‘Bamboo’ planchets van het merk RIHO, maar ook voor een donkere kleur badbrug van Woodynox. Wil je liever geen houten badplank? Wellicht is een edelstaal badbrug van Woodynox dan een goede keuze.

Advies op maat

Heb je nog vragen over de badbruggen of badplanken? Neem dan gerust contact met ons op! Ook wanneer je nog vraagstukken hebt over één van de andere artikelen uit onze webshop, kun je altijd bij onze klantenservice terecht. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de badkamermeubelen die het beste passen in jouw badkamer!