Vanaf:  2.050,95
Vanaf:  2.050,95
Vanaf:  2.050,95
 3.230,00

Half vrijstaande baden

Xenz Dion

 2.801,00

Half vrijstaande baden

Xenz Taylor

 2.263,00
Vanaf:  1.562,00

Half vrijstaande baden

Een half vrijstaand bad: de naam zegt het al. Dit bad staat niet helemaal ‘vrij’ in de badkamer, maar wordt met één of twee zijden tegen de wand geplaatst. Een half vrijstaand bad zorgt voor een exclusieve uitstraling in de badkamer. Bovendien kun je bij Megabad terecht voor een zeer breed assortiment aan half vrijstaande baden, waardoor je altijd een variant vindt die perfect staat in jouw badkamer.

Voordelen half vrijstaande baden

Een half vrijstaand bad kent veel verschillende voordelen. Eéntje daarvan hebben we hierboven al even benoemd: een nieuwe half vrijstaand bad zorgt namelijk voor een exclusieve uitstraling in de badkamer. Andere voordelen waarvan je kunt profiteren wanneer je besluit om een half vrijstaand bad aan te schaffen bij Megabad, zijn onder meer:

 • Perfecte prijs-kwaliteitverhouding
 • Een nieuw pronkstuk in jouw badkamer
 • Echte kwaliteitsproducten
 • Breed assortiment

  De half vrijstaande baden bij Megabad heb je in veel verschillende varianten. Zo kun je onder andere kiezen uit meerdere merken, als Luca Sanitair, Riho en Xenz. Al deze drie merken staan bekend om de uitstekende kwaliteit van haar producten, waardoor je zeker weet dat je tot in lengte van jaren kunt genieten van jouw half vrijstaande bad.

  Waar moet je over nadenken voor je een half vrijstaand bad gaat aanschaffen?

  Heb je al nagedacht over de inrichting en moet het half vrijstaande bad hét pronkstuk van de badkamer worden? Dan is het natuurlijk belangrijk dat het half vrijstaande bad bij de rest van de badkamer past. Ook dien je na te gaan over de ruimte die je in de badkamer kunt ‘reserveren’ voor het half vrijstaande bad. Wanneer je daarnaast ook weet aan welke wand je het bad wilt gaan plaatsen en wat de benodigde afmetingen zijn, ben je helemaal klaar om er één uit te kiezen!

  Neem gerust contact op

  Twijfel je nog over het perfecte half vrijstaande bad voor in jouw badkamer? Dan helpen we je bij Megabad graag verder! Bel gerust met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in. Samen met jou gaan we graag op zoek naar het meest geschikte half vrijstaande bad voor het interieur van jouw badkamer. Op die manier weet je zeker dat je lang van je aankoop kunt genieten.