Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Douchecabine kwartrond

Comfortabel douchen in een afgesloten douchecabine die niet te veel ruimte inneemt? Een douchecabine met een kwartrond ontwerp is dan altijd een goed idee. Je zet nog altijd een volwaardige douchecabine neer, maar door de afgeronde hoeken bespaar je veel ruimte in de totale oppervlakte van je badkamer. Die kun je weer voor andere functies gebruiken! Bij Megabad kies je uit verschillende kwartronde douchecabines van topmerk Sealskin: hoogstaande kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs.

Voordelen van een douchecabine kwartrond

Waarom zou je kiezen voor een kwartronde douchecabine? De belangrijkste reden is voor veel mensen het ruimtebesparende ontwerp. Door de afgeronde hoek behoud je een strak en modern design, maar neemt je douchecabine niet meer ruimte in dan strikt nodig is. Maar veel mensen kiezen ook voor een kwartrond ontwerp als ze de harde, rechte lijnen in de rest van de badkamer willen doorbreken. Een beetje afwisseling is soms precies wat je badkamer nodig heeft!

  • Comfortabel afgesloten douchen
  • Makkelijk in- en uitstappen
  • Voldoende bewegingsvrijheid onder de douche
  • Geen water in de rest van de badkamer
  • Ruimtebesparend ontwerp
  • Elegante, ronde vormen

Op elk type douchevloer te plaatsen

Al onze douchedeuren met een kwartrond design zijn eenvoudig te plaatsen. Door het flexibele en minimalistisch ontwerp zijn ze eigenlijk op elke ondergrond te monteren: of het nu om een vaste tegelvloer gaat, of een opbouw douchevloer. Op iedere ondergrond geven ze een waterdichte afsluiting met fantastische looks.

Gehard veiligheidsglas

Veilig douchen is één van de speerpunten bij onze kwartronde glazen douchedeuren. Je moet er toch niet aan denken dat je deur met één verkeerde beweging in scherpe stukken uiteenspat, en je jezelf verwondt aan scherpe glasscherven! Precies daarom zijn alle modellen gemaakt van extra gehard veiligheidsglas, dat wel tegen een stootje kan. En gaat het toch een keer mis, dan valt je deur uiteen in duizenden ongevaarlijke glaskorrels. Wel zo’n veilig idee!

Voor elke badkamer de juiste afmeting

Alle douchedeuren met kwartrond ontwerp zijn bij ons verkrijgbaar in meerdere standaard maten. Zo kies je gemakkelijk de afmeting die perfect in jouw badkamer past! Alle cabines hebben een comfortabele hoogte van 1.95 m, waardoor zelfs de langste mensen in een comfortabele, warme cabine kunnen douchen.

  • Douchecabine kwartrond 90x90
  • Douchecabine kwartrond 100x100

Sealskin kwartronde douchecabine

Naast functie moet een douchecabine ook stijl en karakter uitstralen. Kies je voor een Sealskin kwartronde douchecabine, dan zit je op beide punten helemaal goed! Dit op en top Nederlandse merk weet precies wat een functionele badkamer nodig heeft, maar laat nooit verstek gaan op het gebied van looks en design. Het beste van twee werelden! Met hun jarenlange ervaring op het gebied van topsanitair is Sealskin één van onze favoriete toeleveranciers.

Extra ruimte besparen aan de voorkant

Zeg jij volmondig ja op een ruimtebesparend ontwerp voor jouw douchecabine, maar heb je eigenlijk ook geen ruimte voor twee grote openzwaaiende deuren aan de voorkant? Dan heeft Sealskin hét model voor jou: de Sealskin Custom kwartrond. De twee deuren van deze kwartronde douchecabine zijn opgedeeld in twee delen: één vast deel en één smallere draaideur die naar buiten opent. Hiermee bespaar je nog meer ruimte in de badkamer!

Bekijk de Sealskin Custom kwartrond >

Maak jouw douche compleet

Naast een ruim assortiment douchecabines hebben we bij Megabad alles in huis om je douche en je badkamer de fijnste ruimtes in huis te maken. Een plek waar je tot rust komt aan het einde van een lange dag, of juist de dag goed begint. Bestel alles wat je nodig hebt in één keer in onze webshop, dan bezorgen wij het zo snel mogelijk bij je thuis. De verzending van al je items is ook nog eens helemaal gratis!

Alles voor de douche >

Douche accessoires >

Welke douchecabine past in mijn badkamer?

Als je nog niet zeker weet of een douchecabine met kwartrond ontwerp wel de juiste keuze is voor jouw badkamer, kun je altijd met één van onze badkamerspecialisten in gesprek gaan. Zij kennen ons assortiment door en door, en hebben al vele mooie én functionele badkamers helpen realiseren. Maak gebruik van deze expertise, leg jouw wensen voor, dan komen we samen altijd tot een mooie oplossing.

Bekijk meer douchecabines >

Contacteer ons gerust

Via de telefoon, via e-mail, maar ook via onze chat en via Whatsapp kun je in contact komen met ons team sanitairspecialisten. Of kom langs in onze showroom, voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een kopje koffie. Wat je vraag ook is: neem gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op >