Vanaf:  34,95
 68,25

Fonteinspiegels

Sanibell Linea Planchet

Vanaf:  78,75

Fonteinspiegels

Fonteinspiegels zijn spiegels die speciaal zijn ontwikkeld om boven de wasbak in de wc te hangen. Deze spiegels hangen over het algemeen boven het fonteinbakje en worden daarom dus ook fonteinspiegels genoemd. Een andere populaire benaming voor deze groep producten is, niet geheel verrassend, toiletspiegels. Bij Megabad vind je verschillende toiletspiegels die extra luxe kunnen meegeven aan jouw toilet.

Waarom kies je voor een fonteinspiegel?

Het antwoord op deze vraag is gedeeltelijk al hierboven gegeven, maar er zijn meerdere redenen waarom je kunt kiezen voor een fonteinspiegel. Zo geeft het plaatsen van een fonteinspiegel een extra stukje luxe mee aan jouw toilet.

Er zijn echter meerdere redenen om voor een fonteinspiegel van Megabad te kiezen. Zo profiteer je bij ons onder andere van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en weet je zeker dat je gedurende lange tijd kunt genieten van jouw aankoop.

Meerdere varianten

Bij ons in het assortiment vind je meerdere varianten fonteinspiegels, zodat je op verschillende opties hebt. Zo kun je kiezen voor rechthoekige spiegels, maar vind je ook ronde fonteinspiegels terug in het aanbod van Megabad. Via het filter aan de linkerkant van de pagina kom je gemakkelijk bij de categorie fonteinspiegels waar jij naar op zoek bent.

Advies op maat

Heb je twijfels over welke soort fonteinspiegel het beste staat om in jouw wc te hangen? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Je wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Een keuze voor een bepaalde fonteinspiegel waar je tot in lengte van jaren van kunt genieten, dus.

Daarom helpen we je graag. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring op het gebied van badkamermeubels en kunnen jou dus uitgebreid adviseren over de juiste keuze. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Samen met jou kijken we vervolgens naar een geschikte fonteinspiegel voor op jouw wc.