Bad toebehoren

Riho pootset

 22,00
Vanaf:  208,95
Vanaf:  60,50
Vanaf:  66,55
Vanaf:  124,26
 38,65
Vanaf:  240,00
Vanaf:  95,00

Bad toebehoren

Bij de aankoop van baden komt meer kijken dan enkel het aanschaffen van een bad. Een bad wordt vaak geplaatst op badpoten en heeft een badafvoer nodig. Zonder deze bad toebehoren kan de installatie van het bad niet gerealiseerd worden. Daarnaast heeft u ook een badkraan nodig om het bad te vullen

Soorten bad toebehoren

Bij de aanschaf van een bad heb je een badafvoer/sifon nodig, in de meeste geval worden deze bad toebehoren standaard meegeleverd. Naast een standaard badafvoer zijn er ook verschillende soorten te bestellen zoals een clic-clac ook wel afvoer plug, een badoverloop combinatie of een badafvoer- inloopcombinatie. Met een inloopcombinatie kun je het bad ook vullen met deze tool. Zo kun je kiezen voor een badinloop/badvulcombinatie vanuit de bodem of vanuit de zijkant. Deze bad toebehoren maken het bad compleet. Een badoverloop zorgt er tevens voor dat het bad niet te vol raakt en overstroomt.

Eigenschappen bad toebehoren

De bad toebehoren van uw bad zijn leverbaar in diverse kleuren zoals chroom, RVS, mat zwart en wit. Het is niet noodzakelijk om de bad toebehoren van het zelfde merk te bestellen als het merk waarvan het bad is dat je hebt aangeschaft. Naast de verplichte en functionele bad toebehoren zijn er ook nog extra toebehoren. Zoals een badkussens om heerlijk te ontspannen tijdens het badderen of een nis om je verzorgingsproducten in te plaatsen.

Verschillende merken bad toebehoren

De bad toebehoren uit ons assortiment zijn leverbaar van verschillende merken. Je kunt bij ons terecht voor toebehoren van de volgende merken: Luca Sanitair, Sealskin, Riho en Xenz.

Hulp nodig?

Weet je niet zeker welk toebehoren jouw bad nodig heeft of staat het toebehoren dat je zoekt niet in de webshop van Megabad, neem dan even contact op. Via de chatfunctie op de website kun je gemakkelijk contact met ons opnemen of via de mail. Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies op het gebied van baden en bad toebehoren.