Retourneren

Uiteraard kan het voorkomen dat u uw bestelling volledig of gedeeltelijk wenst te retourneren. – Een voorraad artikel, als de levering binnen 7 dagen is, mag in de meeste gevallen retour maar neem hiervoor ten alle tijden contact met ons op. – LET OP! Een speciaal besteld artikel, kan in de meeste gevallen NIET retour! Neem hiervoor ten alle tijden contact met ons op. – Tegels mogen niet geretourneerd worden!

Het te retourneren artikel dient te voldoen aan de volgende voorwaarden:

Het artikel dient onbeschadigd, ongebruikt, compleet en in de originele verpakking retour gezonden te worden. Let op dat u het artikel degelijk verpakt bij het retourzenden, u dient iets om de originele product verpakking/doos heen te doen. Zodat er niet op de originele verpakking getaped/gestickerd of geschreven wordt. Is dit niet het geval? Dan brengen wij hiervoor €25,- onkosten in rekening.

Stelt u ons alstublieft altijd van te voren op de hoogte van het retour te sturen product door middel van een e-mail aan info@megabad.nl

U kunt de geleverde artikelen binnen 7 dagen na ontvangst retourneren, mits ze ongebruikt, onbeschadigd en origineel verpakt zijn.

Stuur de te retour te zenden artikelen aan: Megabad Magelhaenstraat 22 7825 VK, Emmen

Indien het niet mogelijk is het product via een reguliere pakketpost te vervoeren, kunt u via het contactformulier of telefonisch op telefoonnummer 0591 – 63 10 54 contact met ons opnemen.

In overleg wordt gekeken hoe het artikel retour kan worden gezonden. De kosten van het retourneren zijn voor uw rekening.

Meld uw retouren zo spoedig mogelijk aan via het contactformulier. Vermeld hierin de te retour gezonden artikelen en de reden. Na ontvangst zullen wij de retour gezonden artikelen controleren.

Wanneer uw pakket aan de voorwaarden voldoet, zullen wij zo spoedig mogelijk de aankoopwaarde van de artikelen naar het bij ons bekende rekeningnummer overmaken.