Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Douchebakken

Ben je toe aan een nieuwe douchebak? Dan ben je bij Megabad aan het juiste adres! Bij ons kun je terecht voor zowel inbouw- als opbouw douchebakken. Ook voor alle mogelijke toebehoren die je kunt gebruiken bij (het installeren van) een douchebak, zit je goed met ons assortiment. Met een douchebak kun je op een snelle en effectieve manier het water van je douche afvoeren.

Functie douchegoot

De functie van een douchegoot is algemeen bekend en ook vrij simpel, maar behoorlijk belangrijk. Door een goed werkende douchegoot, zorg jij er namelijk voor dat het water van de douche op een snelle en effectieve manier wordt afgevoerd. Met een goede douchegoot (en behandeling ervan) verklein je dus de kans op bijvoorbeeld verstoppingen. Zo kun je altijd heerlijk onbezorgd gebruik maken van jouw douche.

Breed assortiment

Je kunt bij Megabad terecht voor een breed assortiment op het gebied van douchebakken. Zoals we eerder al noemden, hebben we zowel opbouw douchebakken als inbouw douchebakken. Ook toebehoren als pootjes voor de douchebak of bijvoorbeeld douchebakafvoeren, kun je gemakkelijk via onze webshop bestellen. Binnen de verschillende producten vind je ook nog meerdere series, materialen en kleuren; zo vind je altijd het product waar je naar op zoek bent!

Verschillende vormen

Je kunt bij het aanschaffen van een douchebak kiezen voor meerdere vormen. Er bestaan bijvoorbeeld vierkante douchebakken, rechthoekige en kwartronde douchebakken. Naar wat voor douchebak je dus ook op zoek bent, binnen ons assortiment kom je altijd tot je recht. En heb je al een bepaald merk in gedachten? Dan kun je hier gemakkelijk heen navigeren via het filter aan de linkerkant van de categoriepagina’s.

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over de douchebakken? Of heb je vragen over één van de andere producten uit onze webshop? Neem in beide gevallen dan gerust contact met ons op via de contactpagina of de chatfunctie op de website. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen met de zoektocht naar jouw ideale douchebak of andere badkamermeubels.