Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Douchebak afvoer

Werk jij met een douchebak in jouw doucheruimte? Dan is een goede douchebak afvoer een absolute must. Een goede sifon in je verhoogde douchebak zorgt er namelijk voor dat je water goed wegloopt, dat er geen stank omhoog komt en dat de afdekdop toch zo strak mogelijk weggewerkt wordt op het grondoppervlak. Bij Megabad kies je uit verschillende modellen van topfabrikant Sealskin: zo weet je dus zeker dat jouw douchebak afvoer jaren meegaat. Kies de afmeting die in jouw afvoer past en bestel hem voordelig online in onze webshop!

Een veilige lage douchebak afvoer

Het water in je douchebak moet de ruimte krijgen om ongehinderd weg te lopen, maar tegelijkertijd moet een douchebak afvoer geen gevaarlijke situaties opleveren. In kleine doucheruimtes is het gevaar om je eraan te stoten of erover te vallen natuurlijk aanwezig. Precies daarom heeft elke douchebaksifon in ons assortiment een lage opbouw, met een gladde afwerking. Exact genoeg hoogte om het water goed weg te laten lopen, maar voldoende ingebouwd om veilig gebruik van de doucheruimte mogelijk te maken!

Prachtige chromen afwerking

Een goede functionaliteit van je douchebak afvoer is belangrijk, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Elke sifon voor de douchebak wordt daarom bij ons stijlvol afgewerkt met een chromen dop. Een tijdloos design, dat in ieder badkamerinterieur wat toevoegt. Waarom zou je voor minder gaan?

Douchebaksifon 90 mm of 50 mm

De meest standaard afvoer in een douchebak heeft een doorsnede van 90 mm. Daarom is een groot deel van ons assortiment daarop afgestemd: zoek je dus een douchebaksifon van 90 mm, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor minder standaard maten kan je bij ons terecht: bijvoorbeeld voor een smallere douchebaksifon van 50 mm. Ze komen nog wel eens voor! Wij doen er alles aan om je een passend model douchebak afvoer te bieden.

Sealskin Senso 90 mm >

Sealskin Fusion 90 mm >

Sealskin Optimo 50 mm >

Douchebak afvoer van Sealskin

De voornaamste leverancier van onze douchebak afvoeren is Sealskin. Al jaren een begrip in de sanitairwereld! Deze Nederlandse producent focust zich al decennia op de ontwikkeling en vernieuwing van kwalitatieve doucheoplossingen. Sealskin staat voor de beste douche-ervaring en begrijpt dat details daarin het verschil kunnen maken!

Ook voor andere soorten douche afvoer

Ben je op zoek naar een ander type afvoer voor in de douche? Ook dan vind je tal van opties in onze webshop. Ook voor vlakke douchevloeren hebben we de strakste douchegoten en andere afvoeren, en ook als je op zoek bent naar een klassieke doucheput hebben we altijd een elegante optie voor je in huis. Je kunt daarbij altijd rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Douchegoten >

Doucheputten >

Jouw partner in goed, betaalbaar sanitair

Waarom je jouw afvoer zou bestellen bij Megabad? Omdat we je naast betaalbaar sanitair ook nog eens gewoon goéd sanitair bieden. Met onze ervaring in de branche scheiden we makkelijk het kaf van het koren en bieden we jou alleen die producenten die je waar voor je geld bieden. We zijn dus echt jouw partner in het selecteren van kwalitatief sanitair voor de beste prijzen. En daar zijn we trots op!

Vragen?

Heb je een vraag over ons assortiment, of twijfel je welke afvoer het best geschikt is voor jouw douche? Aarzel niet en neem contact met ons op. We hebben een heel team sanitairspecialisten voor je klaarstaan, die je graag te woord staan en je helpen met al je vragen.

Neem contact met ons op >