Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Vijfhoek douchecabine

Genieten van een warme, comfortabele douchecabine met een bijzondere vorm? Een vijfhoek douchecabine geeft niet alleen een speciaal diamantvormig ontwerp aan jouw doucheruimte, dit design zorgt er ook nog eens voor dat je ruimte bespaart in de rest van de badkamer. De ideale douchecabine voor in een hoek! Twee vaste panelen en een flexibele draaideur zorgen samen voor een prettig doucheklimaat en beschermen de rest van de badkamer tegen opspattend water. Bestel jouw vijfhoekige douchecabine nu online!

Tijdloos en uniek design

Een douchecabine in een vijfhoek is een aanwinst voor iedere badkamer. En dat komt niet alleen door zijn elegante ontwerp! Je kunt een uitgebreide douche nemen, zonder dat condens en waterspatten vrij spel hebben in de rest van de badkamer. Je staat daarnaast zelf ook nog eens lekker warm te douchen in een afgesloten, tochtvrij cabine. Alleen maar voordelen! Dankzij zijn bijzondere design is een vijfhoek douchecabine niet alleen een lust voor het oog, je bespaart er ook nog eens een keer ruimte mee. Een uniek design, dat zeker weten de show steelt in jouw badkamer!

Keuzes bij een douchecabine vijfhoek

Ga je voor een vijfhoekige douchecabine, dan heb je een aantal keuzes te maken. Bijvoorbeeld de draairichting van je deur, maar ook de afmetingen die je cabine gaat hebben. Kan jij wel een douchecabine in vijfhoek van 100x100 plaatsen, of past een compactere douchecabine in vijfhoek van 90x90 toch beter in de ruimte? Gelukkig heb je bij Megabad alle keuze en bepaal je zelf hoe jouw douchecabine eruit komt te zien.

Draairichting deur

Al onze vijfhoek douchecabines zijn voorzien van een strakke glazen deur, waarmee een praktische hoekinstap mogelijk wordt. Je hebt alle ruimte om comfortabel in en uit de douchecabine te stappen! Soms is het makkelijker om de deur vanaf rechts te laten openen, en in andere badkamers is een linksdraaiende deur nu eenmaal logischer. Geef jouw voorkeur aan bij bestelling en maak zo praktisch mogelijk gebruik van de ruimte in jouw badkamer!

  • Linksdraaiend
  • Rechtsdraaiend

Afmetingen

En heb jij al nagedacht welke afmeting douchecabine je in jouw badkamer kunt plaatsen? Meten is weten! Als je een vijfhoekige douchecabine neemt, laat je sowieso meer ruimte vrij voor andere bezigheden in de badkamer: je plaatst je cabine in een hoek en snoept ook nog eens een grote hoek weg door de slim geplaatste draaideur. De belangrijkste afmetingen zijn dus de twee wanden in de hoek van je badkamer. Plaats jij een douchecabine van 90x90 of van 100x100?

  • Douchecabine vijfhoek 90x90
  • Douchecabine vijfhoek 100x100

Douchecabines in alle soorten en maten

Is een douchecabine in een vijfhoek niet helemaal wat je zoekt, maar wil je wel graag de voordelen van een afgesloten doucheruimte? Geen probleem. Gelukkig heeft Megabad een brede range aan douchecabines en douchedeuren voor je beschikbaar: zeker weten dat er eentje bij zit die past bij wat je voor ogen had! Neem een kijkje in ons complete assortiment doucheproducten en bestel alles op je gemak online.

Douchecabines >

Douchedeuren >

Alles voor de douche >

Kom een kijkje nemen in de showroom

Bij Megabad hebben we niet alleen een webshop vol met inspiratie voor jouw doucheruimte, in het oosten van Nederland hebben we ook een complete showroom voor je ingericht. Op onze prachtige locatie in Emmen kun je al onze douchecabines en andere doucheproducten op je gemak komen bekijken! Onze medewerkers leiden je graag rond en staan tot je beschikking bij vragen. En de koffie staat altijd klaar!

Kom langs in de showroom >

Vraag gerust om advies

En wil je graag advies bij het inrichten van jouw doucheruimte? Daar draaien we bij Megabad onze hand ook niet voor om. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en expertise in de wereld van het sanitair en helpen je graag een comfortabele douche in te richten met de mooiste producten. Neem contact met ons via telefoon, e-mail, chat of Whatsapp, dan helpen we je graag verder.

Neem contact met ons op >