Vanaf:  410,00
Vanaf:  887,25
Vanaf:  828,45
Vanaf:  828,45
Vanaf:  828,45
Vanaf:  828,45
Vanaf:  1.438,50
Vanaf:  787,50
Vanaf:  1.496,25
Vanaf:  325,50
Vanaf:  1.176,00
Vanaf:  1.176,00
 798,00

Douches

Een douche moet natuurlijk helemaal in jouw badkamer passen. Douches zijn er tegenwoordig in heel veel verschillende soorten. Met het uitgebreide assortiment kun je jouw badkamer de uitstraling meegeven die jij graag wenst te zien. Daarnaast kun je jouw badkamer ook een bepaalde luxe meegeven met een douche van Megabad.

Producten van hoge kwaliteit

Wanneer je een douche koopt, verwacht je natuurlijk dat je hier tot in lengte van jaren van kunt genieten. Daarom zorgen wij ervoor dat alle douches bij Megabad voorzien zijn van een uitstekende kwaliteit. Voor welk soort douche je ook kiest, bij ons weet je zeker dat je er lang van kunt genieten.

Verschillende soorten douches

Of je nu op zoek bent naar een inloopdouche, douches met een draaideur of een douche met een zijwand, je vindt ze allemaal bij ons in het assortiment. Deze verschillende varianten hebben allemaal hun eigen functies en voordelen. Ben je op zoek naar een specifiek merk? Bekijk dan gauw welke merken we allemaal aanbieden.

Maak jouw badkamer compleet

Ben je toe aan een grondige renovatie van je badkamer en wil je alles eens in een nieuw jasje steken? Dan kan het lonen om ook onze andere categorieën te bekijken. Naast verschillende soorten douches vind je binnen ons assortiment ook andere producten als baden, kranen, spiegels en nog veel meer andere soorten badkamermeubels

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Megabad hebben we service hoog in het vaandel staan. Wij willen jou graag de beste kwaliteit producten bieden. Dat, in combinatie met de zachte prijs, zorgt ervoor dat jij bij ons profiteert van de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Zo weet je zeker dat je lang kunt genieten van jouw bestelde douche.

Zowel online als offline jouw verkoopadres

In de webshop van Megabad vind je verschillende soorten douches. Mocht je de douches liever een keer in het echt willen bekijken, dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen. In dat geval voorzien wij jou graag van persoonlijk advies bij het kopen van een douche. Je vindt onze vestiging in Emmen.

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over de producten op deze pagina? Neem dan contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot één van onze overige producten, staan onze medewerkers je graag te woord. We gaan graag samen met jou op zoek naar de meest geschikte douche voor in jouw badkamer.