Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Urinoirs

Een urinoir dient functioneel te zijn, maar hé het oog wil ook wat. Om je badkamer of toilet tot een samenhangend geheel te maken, kun je kiezen voor een bijpassend urinoir. Kies je bijvoorbeeld voor een urinoir met deksel of juist zonder. Een urinoir is een toilet voor mannen, waarin zij staand kunnen plassen. De vorm van de sanitaire opvangbak is aangepast zodat het ideaal is om er staand gebruik van te maken.

Voordelen van bestellen bij Megabad

Bestel je een product uit de webshop van Megabad, dan profiteer je van een aantal voordelen. Dit geldt ook bij het bestellen van een van onze urinoirs. De voordelen waarvan je profiteert op een rijtje:

- Producten van A-kwaliteit

- Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

- Snelle klantenservice

- Persoonlijk advies mogelijk via de chat of Whatsapp-functie

Waarom thuis een urinoir?

Er zijn weinig huishoudens die thuis gebruik maken van een sanitaire opvangbak. Toch zijn er een aantal redenen om de aanschaf van een urinoir zeker te overwegen. Bijvoorbeeld wanneer er in je huis mannen wonen die graag staand plassen. Als je thuis naast een toilet ook een urinoir hebt, is het niet langer nodig om de bril omhoog en omlaag te doen en blijft het toilet veel beter schoon. Handig en hygiënisch! Een urinoir in uw huis is echt een luxe en geeft uw toilet en/of badkamer meer uitstraling.

Soorten urinoirs

Net als bij een toilet heb je ook keuze uit verschillende designs. Denk hierbij aan een staand of hangend urinoir. Kies altijd de stijl die bij uw badkamer of toilet past. Naast open urinoirs zijn er ook modellen met een deksel beschikbaar. Hiermee dek je eenvoudig het urinoir af wanneer deze niet gebruikt wordt. Dit zorgt voor een frisse, stijlvolle uitstraling. Een ander verschil zit in de aansluiting of inlaat. Je hebt urinoirs met een inlaat aan de bovenzijde maar ook met een inlaat aan de achterzijde. Kies je voor een urinoir met een boveninlaat, dan bedien je het urinoir met de urinoirspoeler. De spoeler is vaak duidelijk aanwezig aan de bovenkant van het urinoir. Een sanitaire opvangbak met achterinlaat biedt de mogelijkheid om hier een bedieningspaneel op te plaatsen. Met deze optie ziet het geheel er rustiger uit.

Service Megabad

Bij Megabad vinden wij service erg belangrijk. Daarom zorgen wij voor kwalitatief goede producten van uitsluitend A-merken sanitair. Heb je vragen over een aankoop of zoek je een artikel dat niet op onze website staat, neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!