Vanaf:  529,00

Spiegels

Een spiegel past in meerdere ruimtes in je woning. Eén van de ruimtes waar je bijna altijd een spiegel ziet, is de badkamer. In de badkamer is men vaak bezig met het uiterlijk en daarvoor is dit product natuurlijk onmisbaar. Spiegels zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kun je kiezen voor ronde of vierkante spiegels of bijvoorbeeld LED spiegels.

Wastafelkraan

Welke spiegel het beste in jouw badkamer past, hangt af van de huidige indeling en uitstraling van je badkamer. Verder is het belangrijk om na te gaan hoeveel ruimte de gewenste spiegel heeft. Spiegels kun je ergens los op hangen, maar ook boven een andere badkamermeubel. In sommige gevallen bevatten de badkamermeubels van Megabad al spiegels.

Andere soorten badkamermeubelen

Ben je niet op zoek naar een spiegel, maar een andere soort badkamermeubel? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Bij ons vind je meerdere soorten producten die perfect kunnen passen in jouw badkamer. Bekijk bijvoorbeeld eens het aanbod aan badkamermeubelen in de volgende categorieën:

Verschillende merken en series

De spiegels die je terug kunt vinden op deze pagina hebben verschillende eigenschappen. Zo hebben de producten verschillende afmetingen en vormen. Ook het merk kan een verschil zijn. Op dit moment hebben wij onder andere de merken Sanibell en Thebalux in ons assortiment. Deze merken zijn in veel gevallen weer verder onderverdeeld in meerdere series van spiegels.

Kom gerust eens langs

In onze webshop vind je een ruim assortiment. We kunnen ons echter ook voorstellen dat je de producten liever eens in het echt wilt bekijken. In dat geval ben je van harte welkom om bij ons langs te komen bij onze vestiging in Emmen. Wij lichten je graag voor op het gebied van spiegels en overige badkamermeubelen.

Neem contact op

Heb je een vraag over één van onze producten en stel je die liever telefonisch of per e-mail? Ook dat kunnen we ons voorstellen. Neem in dat geval contact met ons op. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de meest geschikte spiegel of badkamermeubel voor in jouw badkamer.