88,00
 88,00
 99,00
 99,00

Planchetten

Keuco hoeksponskorf

 59,00

Planchetten

Keuco hoeksponskorf

 64,00

Planchetten

Keuco hoekzeepkorf

 58,00

Planchetten

Keuco sponskorf

 53,00

Planchetten

Keuco sponskorf

 65,00

Inbouw/opbouw nissen

Looox Wood Wandplank

 399,00
Vanaf:  231,00
Vanaf:  94,50
Vanaf:  252,00

Fonteinspiegels

Sanibell Linea Planchet

Vanaf:  78,75
Vanaf:  52,50

Planchetten

Planchetten worden vaak gezien als handige toevoegingen aan een badkamer. Op een planchet kun je meerdere spullen bewaren die je tijdens het douchen of in het toilet bij de hand wenst te hebben. De planchetten van Megabad zijn er in veel verschillende soorten en maten, waardoor je enorm veel te kiezen hebt.

Voordelen planchetten

Planchetten kennen dus meerdere voordelen. Eén van de voordelen die planchetten met zich mee brengen, is bijvoorbeeld dat je handige spullen vlakbij je kunt bewaren in de badkamer. De planchets zijn er in verschillende kleuren en maten, dus wanneer je al een voorkeur hebt voor een bepaalde kleur, kun je dit gemakkelijk aanvinken bij het filter aan de linkerzijde.

Meerdere merken

Heb je al wat verstand van planchetten en heb je hiervoor al een bepaald merk? Dan kun je gemakkelijk bij het juiste merk planchetten komen. Er zijn veel verschillende merken in ons assortiment, waardoor je altijd een planchet vindt die goed aansluit bij jouw wensen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de volgende merken op het gebied van planchetten:

Andere accessoires

Ben je niet op zoek naar planchetten, maar naar andere soorten accessoires? Ook daarvoor ben je bij Megabad aan het juiste adres! Voor allerlei verschillende badkamermeubels en accessoires kom je bij ons volledig tot je recht. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de volgende soorten accessoires:

Advies op maat

Twijfel je over de juiste planchetten voor in jouw badkamer? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met jou kijken we graag naar de beste planchetten voor in jouw badkamer. Ook wanneer je vragen hebt over één van onze overige producten, kun je natuurlijk altijd bij één van onze medewerkers terecht. Dankzij de jarenlange ervaring die we bij Megabad hebben op het gebied van badkamermeubelen, kunnen we je vaak voorzien van een gedegen advies.