Infrarood panelen

Sunshower Combi Opbouw

Vanaf:  2.750,00

Infrarood panelen

Sunshower Deluxe Inbouw

Vanaf:  3.500,00

Infrarood panelen

Sunshower Pure Inbouw

Vanaf:  950,00

Infrarood panelen

Sunshower Pure XL Inbouw

Vanaf:  1.575,00

Infrarood panelen

Sunshower Solo Opbouw

Vanaf:  1.900,00

Infrarood panelen

Een infrarood paneel is simpele manier om wat extra comfort aan te brengen in de badkamer. De warmte en het licht maken jouw douche tot een klein wellness-center! Geef stijve spieren en gewrichten precies wat ze nodig hebben en geniet van de ontspannende straling. Bij Megabad vind je topkwaliteit infrarood panelen, gemaakt voor echte levensgenieters. Kies uit diverse modellen en ontdek onze verrassend lage prijzen. We bezorgen jouw panelen en toebehoren ook nog eens gratis bij je thuis!

De werking van een infrarood paneel

Een infrarood paneel zorgt voor een comfortabelere douche-ervaring: het geeft een prettige warmte af, die direct extra ontspanning geeft aan stijve spieren en botten. Het heeft niet alleen een ontspannende werking, maar vermindert nek- en rugklachten, spierpijn en reumatische klachten in de meeste gevallen ook. Al na een paar seconden na inschakeling voel je de aangename warmte op je huid: de panelen hoeven niet op te warmen en zijn dus direct functioneel.

Optioneel: UV-licht

Steeds meer infrarood panelen worden tegenwoordig ook uitgerust met een lage dosering UV-licht. Heerlijk om een klein beetje kleur op je huid te houden tijdens de wintermaanden, en om een extra dosis vitamine D op te doen! Veel mensen voelen zich bovendien direct energieker na een douche met UV-licht. In dit type infrarood panelen kan je afwisselen kan je afwisselen tussen infrarood licht en UV-licht: van elke lamp een paar minuten en je bent perfect in balans!

Zijn infrarood panelen veilig in gebruik?

Sommige mensen vinden een elektrisch apparaat in de douche plaatsen maar een onwennig idee. Gelukkig zijn alle panelen in ons assortiment 100% veilig voor plaatsing in natte ruimtes en hoef je je daarover geen enkele zorgen te maken. Alle infrarood panelen zijn bovendien voorzien van een automatische uitschakelfunctie, waardoor hij nooit te lang aan kan blijven staan of oververhit kan raken. Helemaal veilig dus!

Bij infrarood panelen met UV-licht raden wij het gebruik van een beschermend brilletje aan. Te fel UV-licht kan op termijn namelijk een negatief effect op de ogen hebben. Schaf je infrarood panelen van Sunshower aan? Dan worden er standaard twee van deze brilletjes meegeleverd.

Infrarood panelen van Sunshower

Bij Megabad vind je voornamelijk infrarood panelen van Sunshower. We kiezen bewust voor de kwaliteit van dit merk; zij lopen al jaren voorop in de ontwikkeling van zonnedouches en infrarood douches. En combinaties daarvan!

Sunshower Deluxe en Combi

De Sunshower Deluxe en Combi bieden wel de top of the line onder de infrarood panelen. Naast een prettige infrarood straling zijn deze panelen namelijk ook uitgerust met UV-lampen, die voor een dosis echt daglicht zorgen onder de douche. En voor extra vitamine D! Beide modellen bereiken het hele lichaam met lekkere warme straling: de Combi is echter een opbouw model, en de Deluxe kan naadloos ingebouwd worden.

Sunshower Deluxe >

Sunshower Combi >

Sunshower Pure XL, Pure en Solo

Met de Sunshower Pure XL, de Sunshower Pure en de Sunshower Solo kies je voor de originele infrarood panelen, zonder toegevoegd UV-licht. Door alleen voor de basisfunctionaliteit van infrarood straling te kiezen, zie je dit ook terug in het prijskaartje! Waar de Solo een mooi opbouwpaneel voor in de hoek biedt, bouw je de Pure en de Pure XL in in de badkamermuur. Het verschil tussen de laatste twee modellen zit het vooral in de afmeting: kies je voor infrarood straling voor het hele lichaam, of is de romp alleen ook voldoende?

Sunshower Pure XL >

Sunshower Pure >

Sunshower Solo >

Maak je infrarood installatie compleet

Als je investeert in infrarood panelen, wil je natuurlijk ook dat de rest van de badkamer netjes afgewerkt wordt. Voor je ventilatiekanalen heeft Sunshower speciale ventilatieroosters, die je qua kleur en afwerking af kunt stemmen op je infrarood paneel. Kies jouw kleur en zet ook de laatste stap naar een perfect afgewerkte badkamer!

Bekijk Sunshower ventilatieroosters >

Vragen? Neem contact op

Als je twijfelt welk type infrarood panelen het beste in jouw badkamer passen, kunnen we je altijd vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. En heb je andere vragen over ons assortiment of over de bezorgmogelijkheden? Ook dan staat ons team specialisten voor je klaar! Neem gerust contact met ons op, dan kijken we graag met je mee en beantwoorden we al je vragen zo snel mogelijk.

Neem contact met ons op >