Ventilatieroosters

Met de ventilatieroosters uit ons assortiment completeer je elke keurig afgewerkte badkamer. Zelfs je ventilatiekanalen zien er nu uit om door een ringetje te halen! Dankzij de ruime keuze in roosters vorm je één naadloos design met je infrarood panelen: de verschillende ventilatieroosters kun je qua kleur en afwerking namelijk perfect laten aansluiten op de verschillende panelen van Sunshower. Bestel jouw favoriete model voordelig online in onze webshop!

Sunshower ventilatieroosters

De ventilatieroosters in ons assortiment zou je niet direct herkennen als onderdelen van het ventilatiesysteem in huis. Het zijn elegante, dunne glasplaatjes die er niet bepaald uit zien als een klassiek ventilatierooster. Door de prachtige match met de andere Sunshower producten in je badkamer vormen ze eerder een aanvulling op je badkamerdesign. Maar ook als je geen Sunshower items in je badkamer hebt, vormen ze een stijlvolle oplossing voor lelijke ventilatiegaten; ze dekken al je ventilatieschachten prachtig af!

Onmisbaar bij deze Sunshower modellen

Hoewel deze ventilatieroosters mooi staan om elk ventilatiekanaal mee af te dekken, zijn er slechts bepaalde Sunshowers waarbij deze roosters echt een must zijn. Het gaat daarbij om de volgende modellen:

Verschillende vormen ventilatieroosters

Een Sunshower ventilatierooster maakt het makkelijk om de afwerking van je ventilatie af te stemmen op de bestaande vorm van je ventilatiekanalen. Je hoeft er dus niets aan te verbouwen! Plaats simpelweg een plaatje met de juiste afmeting en vorm eroverheen en je behoudt de ventilatiefunctie, zonder tegen een lelijk gat aan te hoeven kijken.

Tip: heb je een rond ventilatiekanaal? Gebruik dan een vierkant ventilatierooster. Deze overlapt iets meer van de muur, maar zorgt wel voor stijlvol afgewerkte ventilatieschacht.

Sunshower ventilatierooster vierkant >

Sunshower ventilatierooster rechthoekig >

Afgewerkt in verschillende kleuren

Niet alleen de afmeting van je ventilatierooster kies je zelf, ook de afwerking kun je helemaal naar jouw smaak maken. Net als bij de andere Sunshower producten kun je zelf kiezen of jouw panelen zwart, grijs of toch liever wit moeten worden. Sluit het vooral aan op de rest van je badkamerinterieur en zorg voor een rustig kleurenpalet. Je hebt de keuze uit de volgende kleuren:

  • Black (zwart)
  • Grey (grijs)
  • White (wit)

Inbegrepen bij Sunshower ventilatieroosters

De Sunshower ventilatieroosters zijn helemaal klaar voor montage. Met elke set dek je twee ventilatiekanalen stijlvol af en worden alle materialen voor montage meegeleverd. De glasplaatjes hebben een magnetische bevestiging op het onderliggende frame, waardoor je ze makkelijk vastklikt op het basisframe. Supersimpel te installeren!

Elke set Sunshower ventilatieroosters bevat:

  • 2 glasplaatjes
  • 2 installatieframes
  • 2 terugslagkleppen
  • Magnetische bevestiging

Daarom bestel je je ventilatieroosters bij Megabad

Bij Megabad bestel je al je hoogwaardige sanitairaccessoires tegen superscherpe prijzen. Niet alleen hebben we een ruime keuze in kwalitatief sterke sanitairproducten, we bezorgen al je aankopen ook nog eens kosteloos bij je thuis! Ontdek het complete assortiment en bestel met een paar muisklikken jouw favoriete items online.

Neem gerust contact op

Twijfel je welke ventilatieroosters het beste bij jouw badkamer passen? Of heb je al een Sunshower en wil je weten welke roosters het mooist bij jouw model aansluiten? Neem dan contact met ons op: ons team sanitairspecialisten helpt je graag met elke vraag die je maar hebt.

Contact opnemen >