Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Douchedeur met zijwand

Een compacte douchecabine, waar je aan één kant gemakkelijk kan in- en uitstappen? Kies dan voor een douchedeur met zijwand. Flexibel je douchecabine openen met een draaideur aan de ene kant, en aan de andere kant ruimte vrij laten voor bijvoorbeeld een toilet of een badmeubel. Een douchedeur met zijwand is ideaal als je een douchecabine in een hoek wil plaatsen, én optimaal gebruik wil maken van jouw badkamer! Megabad heeft niet alleen een groot assortiment douchedeuren en douchecabines, we bezorgen ze ook nog eens gratis bij je thuis.

Douchecabine met draaideur en vaste wand

Met deze douchecabines combineer je het gemak van een flexibele deur met de solide afwerking van een vaste douchewand. Je brengt ze bij elkaar en vormt er samen een douchecabine mee! Een douchecabine in het vierkant geeft een rustige, symmetrische uitstraling: het grotendeels transparante ontwerp geeft bovendien zoveel mogelijk lichtinval in jouw doucheruimte. Dat is lekker wakker worden!

Karakter aanbrengen met stijlvolle profielen en details

Door het minimalistische design van onze douchedeuren met zijwand zijn ze nauwelijks zichtbaar in jouw badkamer. Maar met kleine details kan je ze wel degelijk stijl en karakter meegeven! Kies bijvoorbeeld voor mat zwarte profielen en handgrepen, of ga voor klassieke chromen details. Laat je deur aansluiten bij het ontwerp van jouw badkamer en maak er een stijlvol geheel van.

Eenvoudige montage

Welke douchedeur met vaste wand je ook kiest, alle modellen in ons assortiment zijn makkelijk te plaatsen op diverse ondergronden. Je kunt ze rechtstreeks op een tegelvloer plaatsen, maar bijvoorbeeld ook op een douchevloer met matchende afmetingen. Jij bepaalt hoe je je douchecabine plaatst en hoe jouw douche eruit komt te zien!

Voordelen van Sealskin douchedeur met zijwand

Bestel je een douchecabine met een draaideur met Megabad, dan kom je waarschijnlijk uit bij een Sealskin douchecabine. Sealskin is namelijk onze hofleverancier in deze categorie. We vertrouwen deze producent volledig, omdat ze in binnen- en buitenland al ruim 30 jaar badkamers voorzien van innovatieve doucheproducten. Waarom wij nog meer voor Sealskin douchedeuren met zijwand kiezen?

  • Minimalistische, slimme vormgeving
  • Gemaakt van 6mm dik gehard veiligheidsglas
  • Voorzien van duurzame Sealglas-coating
  • Keuze uit verschillende afmetingen en profielen

Andere douchecabines vierkant

Is een douchecabine in het vierkant wel iets voor jou, maar wil je niet één, maar twee flexibele deuren? Dan zijn onze douchecabines met hoekinstap misschien wel iets voor jou. Deze hebben dezelfde vorm als onze draaideuren met zijwand, maar zijn vanuit de hoek te openen en sluiten door een dubbele draai- of schuifdeur. Dezelfde looks, maar toch net even anders!

Bekijk douchecabines met hoekinstap >

Alles voor een compleet ingerichte douche

Niet alleen voor douchecabines ben je bij Megabad aan het juiste adres; we hebben eigenlijk alles voor je in huis om een fijne doucheruimte mee in te richten. Aan alles is gedacht! Doe zelf inspiratie op in onze webshop, of vraag onze specialisten om advies en bestel alles wat je nodig hebt in één keer. Bij Megabad profiteer je altijd van hoge kwaliteit sanitair tegen opvallend lage prijzen!

Meer producten voor de douche >

Advies en contact

Weet je niet zeker welke douchecabine het beste bij jou past? Of heb je een vraag over één van onze douchedeuren met zijwand? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Ons team sanitairspecialisten weet raad met elke vraag en kan je uitgebreid adviseren wat de beste keuze is voor jouw badkamer. Kom langs in onze showroom in Emmen of neem contact met ons op via telefoon, e-mail, chat of whatsapp!

Neem contact op >

Kom langs in de showroom >