Standaard ligbaden

Riho Carolina

Vanaf:  450,00

Baden

Xenz Cuba

Vanaf:  692,00
Vanaf:  561,75
Vanaf:  692,00
Vanaf:  975,00

Baden

Xenz Parel

Vanaf:  969,00

Baden

Xenz Tanga

Vanaf:  839,00

Standaard ligbaden

Van oudsher is dit de meest bekende variant van de baden: het ligbad. Een ligbad is al sinds jaar en dag zeer populair om als badkamermeubel te hebben en daardoor vind je dit soort bad ook in veel badkamers terug. Ligbaden zijn er tegenwoordig in ontzettend veel varianten, waardoor je altijd kunt kiezen voor het ligbad dat beste staat in jouw badkamer.

Eigenschappen ligbad

De naam ‘ligbaden’ zegt het al. De baden op deze pagina zijn groot genoeg dat je hier heerlijk in kunt liggen. Het nemen van een bad zorgt er onder meer voor dat jij na een drukke werkdag heerlijk kunt relaxen en echt tot rust kunt komen. De ligbaden zijn er overigens in veel verschillende varianten en afmetingen.

Verschillende merken

Bij Megabad willen we graag dat je als bezoeker van onze webshop voldoende keuzemogelijkheden hebt. Mede daarom zorgen we ervoor dat we op het gebied van ligbaden veel verschillende afmetingen, kleuren en type ligbaden hebben. Heb je al een voorkeur voor een bepaald merk ligbad? Dan kun je dit gemakkelijk filteren via de linkerzijde van deze pagina. De merken die je op het gebied van ligbaden onder meer bij ons terug kunt vinden, zijn:

Andere soorten baden

Is een ligbad toch niet helemaal datgene waar je naar op zoek was? Niet getreurd! Bij Megabad vind je ook verschillende andere soorten baden. Zo vind je altijd een bad dat helemaal aansluit op jouw wensen en behoeftes. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de volgende categorieën:

Neem gerust contact op

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van een ligbad? Dat begrijpen we maar al te goed! Een ligbad kun je gemakkelijk online via onze webshop bestellen, waarna wij ons best doen om het product zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Zo kun je snel genieten van jouw nieuwe ligbad! Heb je nog vragen over één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!