61,00
 50,00
 51,00
 89,00

Wastafel accessoires

Geesa Nemox Zeephouder

Vanaf:  60,00
 95,70

Glashouders

Keuco City.2 Houder

 39,00
 25,00
Vanaf:  97,00
Vanaf:  78,00
Vanaf:  185,00

Wastafel accessoires

Keuco Edition 400 Lotiondispenser

Vanaf:  114,00

Wastafel accessoires

Keuco Edition 400 Zeepschaal

Vanaf:  79,00
 74,81

Wastafel accessoires

Keuco Edition 90 Zeepschaal

 82,00
 84,00
 69,00

Zeephouders

Keuco zeepkorf

 48,00
-18%

Zeephouders

Zeephouders zijn ideaal om ervoor te zorgen dat jij jouw zeep of shampoo altijd bij de hand hebt. Plaats ze vlakbij de wasbak of vlakbij de douche en je hoeft nooit meer halverwege het nemen van een douche uit de cabine te lopen. De zeephouders van Megabad zijn er in veel verschillende soorten en maten en voorzien van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Verschillende soorten en maten

Op het gebied van zeephouders vind je bij Megabad een uitgebreid assortiment, waardoor je altijd een variant vindt die perfect aansluit op jouw wensen en behoeftes. De zeephouders hebben ook verschillende vormen, waardoor ze op meerdere plekken in de badkamer geplaatst kunnen worden. Bovendien werkt het plaatsen van een zeephouder vaak ruimtebesparend. Met het aanschaffen van deze producten sla je dus meerdere vliegen in één klap!

Meerdere series

Veel van onze zeephouders vallen ondere een bepaalde serie. Ben je een kenner en wil je graag producten van een bepaalde serie? Bekijk dan snel of de door jou gewenste serie er tussen staat! Aan de linkerzijde van deze categoriepagina vind je een filter terug, waarmee je gemakkelijk bij de serie komt die jou aanstaat.

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Wanneer je besluit om een zeephouder aan te schaffen, wil je natuurlijk dat je hier gedurende lange tijd van kunt genieten. Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. Omdat we daarbij ook nog eens zeer zachte prijzen kunnen hanteren, profiteer je van een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Tegen ieder budget heb je bij ons een schitterende zeephouder.

Neem gerust contact op

Ben je enthousiast geworden over een bepaalde zeephouder? Dat begrijpen we natuurlijk maar al te goed! In dat geval kun je dit product gemakkelijk in je winkelwagen stoppen en bestellen. Vervolgens doen wij ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Heb je nog vragen over één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers voorzien je graag van een gedegen advies.