Vanaf:  1.822,00
Vanaf:  1.553,00
Vanaf:  1.687,00
Vanaf:  1.518,00
Vanaf:  1.398,00
Vanaf:  1.349,00

Designradiator

Met het aanschaffen van een designradiator koop je een product wat als het ware twee functionaliteiten heeft. Het verwarmen van jouw badkamer is natuurlijk de belangrijkste, maar een designradiator is ook echt een nieuw pronkstuk. De designradiator voegt extra luxe en uitstraling toe aan jouw badkamer! Bij Megabad hebben we een breed assortiment aan schitterende radiatoren, waardoor je altijd een variant vindt die perfect in jouw interieur past!

Voordelen designradiator van Megabad

Wanneer je besluit bij ons een designradiator aan te schaffen, profiteer je van verschillende voordelen. Buiten het perfecte design van de radiator, kun je dus ook jouw badkamer op een heerlijke manier verwarmen. Andere voordelen waarvan je profiteert, zijn onder meer:

  • Perfecte kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Breed assortiment

Tegen ieder budget een prachtige designradiator

Dankzij het brede assortiment met daarin meerdere designradiatoren, vind je ook radiatoren in verschillende prijsklassen. Dat zorgt ervoor dat je tegen verschillende budgetten een prachtige radiator kunt aanschaffen. Door de uitstekende kwaliteit, weet je bovendien zeker dat je gedurende lange tijd plezier hebt van het door jou aangeschafte product!

Andere badkamerradiatoren

Is een designradiator toch niet helemaal datgene waar je naar op zoek was? Ben je meer op zoek naar andere radiatoren/kachels voor in de badkamer? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de categorie ‘badkamerradiator’. Binnen onze webshop kun je ook verschillende accessoires vinden. Zo maak je jouw designradiator helemaal compleet.

Advies op maat

Twijfel je over welke designradiator het beste staat in jouw badkamer? Of heb je andere vragen waar je hulp bij nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers helpen jou graag in de zoektocht naar de ideale kachel! En heb je vragen over één van onze andere producten? Ook dan kun je altijd bij één van onze medewerkers terecht.