Inbouw/opbouw nissen

Looox Wood Wandplank

 399,00
Vanaf:  54,00

Planchet

Ben jij op zoek naar een prachtige, nieuwe planchet voor in jouw badkamer? Dan ben je bij Megabad aan het juiste adres! Bij ons vind je verschillende planchetten die allemaal dienst kunnen doen als een prachtige ‘eyecatcher’ in jouw badkamer. Bovendien is het handig om een planchet aan de muur te hebben, omdat je dan alle benodigde spullen omtrent het douchen of nemen van een bad, vlakbij je hebt.

Andere badkamermeubels

Ben je niet op zoek naar planchets, maar naar andere badkamermeubels? Ook dan kun je te allen tijde bij Megabad terecht! Met de badkamermeubels uit ons aanbod kun je jouw badkamer helemaal compleet maken. Je vindt bij ons onder meer de volgende soorten badkamermeubels:

Benodigde spullen op grijpafstand

Het aanschaffen (en gebruiken) van een planchet in de badkamer kent meerdere, bekende voordelen. Zo zorgt een planchet ervoor dat je altijd alle spullen die je nodig hebt rondom het douchen, in de buurt hebt. Zo kun je er met behulp van een planchet voor zorgen dat bijvoorbeeld handdoeken binnen handbereik liggen wanneer jij onder de douche vandaan komt.

Handig én functioneel

De grootste voordelen van het kopen van één van de planchettes van Megabad zijn al benoemd. Een planchet zorgt ervoor dat jij jouw spullen op korte afstand hebt voor, tijdens en na het douchen. Daarnaast zijn de planchettes voorzien van een schitterend design en fleuren ze daarmee ook automatisch je badkamer een beetje op.

Advies op maat

Twijfel je nog over welke planchet het beste past in jouw badkamer? Dan helpen we je daar graag bij verder! Dankzij de jarenlange ervaring die onze medewerkers hebben op het gebied van planchettes, weten we vaak welke variant goed kan staan binnen jouw badkamer. Ook voor al je vragen met betrekking tot één van onze overige toiletmeubels, kun je altijd bij één van onze medewerkers terecht. Neem dus gerust contact met ons op!