Vanaf:  112,00
Vanaf:  112,00
Vanaf:  112,00
 112,00
 124,00
 194,25
Vanaf:  99,75
Vanaf:  114,45
Vanaf:  136,50

Fonteinkraan

Sanibell Combiset 1A

Vanaf:  157,50

Fonteinkraan

Sanibell Combiset 2A

Vanaf:  189,00

Fonteinkraan

Sanibell Combiset 3A

Vanaf:  168,00

Fonteinkraan

Xenz Fonteinkraan

 105,00
Vanaf:  148,00

Fonteinkraan

Fonteinkraan: de naam zegt het al. Dit zijn kranen die jouw fonteintje helemaal compleet maken. De fonteinkranen zien we tegenwoordig in veel badkamers en toiletten terug. Naast de werking van een fonteinkraan, geven deze mooie vormen ook nog een extra stukje sfeer mee aan bijvoorbeeld je badkamer. De fonteinkranen zijn er in veel verschillende soorten en maten bij Megabad.

Breed assortiment

Het assortiment op het gebied van fonteinkranen is bij Megabad behoorlijk breed en dat zorgt ervoor dat je ontzettend veel keuze hebt op dit gebied. Fonteinkranen hebben allemaal grotendeels de vorm van een fontein, maar toch zijn er nog genoeg verschillen te vinden. Je kunt onder meer op het gebied van merk, series en kleur tussen verschillende varianten kiezen.

Andere soorten kranen

Is een fonteinkraan toch niet helemaal datgene gebleken waar je naar op zoek bent? Wees dan niet getreurd! Binnen ons aanbod vind je ook verschillende andere soorten kranen. Heb je het idee dat een andere soort kraan beter past binnen jouw badkamer of toilet? Neem dan ook eens een kijkje bij de volgende categorieën wastafelkranen:

Megabad: hét adres voor jouw badkamermeubelen

Buiten de hierboven genoemde kranen, kun je ook voor allerlei andere soorten badkamermeubels bij ons terecht. Met het assortiment binnen onze webshop kun je jouw badkamer dus helemaal tot één kloppend geheel maken. Je kunt onder meer terecht voor meubels op het gebied van toiletten, baden, douches en badkamer bij ons terecht. Ook voor onder andere spiegels, wastafels en tegels zit je goed bij Megabad.

Advies op maat

Wil je graag een gedegen advies over het soort fonteinkraan dat het beste staat in jouw badkamer? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons onder meer bereiken via de chat, via ons telefoonnummer of de mail. Dankzij de jarenlange ervaring die we bij Megabad hebben op het gebied van fonteinkranen, kunnen we je vaak een gedegen advies geven over het soort kraan dat het beste aansluit op jouw behoeftes.