Wandclosets

Ben jij op zoek naar een toilet met een luxe uitstraling voor in jouw badkamer? Dan zit je goed met één van de wandclosets uit het assortiment van Megabad! Wandclosets geven een prachtige dynamiek mee aan jouw toilet of badkamer. Het kopen van een wandcloset heeft onder meer als voordeel dat je de vloer in de badkamer vrij kunt houden. Op die manier bespaar je dus ook behoorlijk wat ruimte.

Voordelen kopen wandcloset

Het aanschaffen van een wandcloset, ook wel aangeduid als hangend of zwevend toilet, heeft meerdere voordelen. Zo profiteer je onder andere van meer ruimte in jouw badkamer, iets wat we al eerder naar voren brachten. Andere eigenschappen van een nieuwe wandcloset waarvan jij kunt profiteren, zijn onder meer:

  • Een hangend toilet is hygiënischer dan een staand toilet
  • De badkamer of toiletruimte oogt ruimer
  • De wandclosets bij Megabad zijn van uitstekende kwaliteit

Meer hygiëne

Een wandcloset is gemakkelijk schoon te maken. Een staand toilet heeft nogal eens lastige hoeken en vormen, waardoor je er moeilijk met een borstel of doekje bij kunt komen. Dat is bij een hangend toilet overduidelijk níet het geval. Zowel de ruimte om de wandcloset heen als de wandcloset zelf kan uitstekend schoon worden gemaakt én gehouden. Zo weet je zeker dat je altijd kunt genieten van een hygiënisch toilet

De badkamer of toiletruimte oogt ruimer

De wandcloset neemt dus minder ruimte in beslag dan het van oudsher bekende staande toilet. Het aanschaffen van een wandcloset zorgt er op die manier dus ook voor dat je badkamer of toiletruimte gelijk groter lijkt. Het installeren van een wandcloset zorgt dus voor een ruimer ogende badkamer of toiletkamer en daarnaast ben je voorzien van een schitterend nieuw toilet.

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Megabad willen we graag dat jij als klant helemaal tevreden bent. Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. Bovendien combineren we dit met zeer scherpe prijzen en daardoor weet je zeker dat je bij aankoop van één van onze producten profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Heb je nog vragen over één van de wandclosets? Neem dan gerust contact met ons op!