Comfort Line Noir Compact wandcloset incl. closetzitting soft-close

 417,90

Artikelnummer: A991017 Categorieën: ,
Beschrijving

Comfort Line Noir compact randloos wandclosetpack met slimseat softclose quickrelease closetzitting matzwart.

Het Noir diepspoel wandcloset heeft geen spoelrand waardoor vuil en bacteriën niet kunnen hechten op verborgen plaatsen. Het wandcloset wordt geleverd met een Slimseat softclose quickrelease closetzitting matzwart.

  • Compact model in combinatie met een moderne en strakke look
  • Slechts 49 cm diep!
  • Montagemethode met Topfix systeem voor 100% blinde muurbevestiging. (Via de zitting gaten)
  • Dankzij de randloze spoeltechnologie kunnen bacteriën zich niet meer vastzetten in de onbereikbare plaatsen
  • De randloze techniek garandeert een optimale en eenvoudige hygiënische reiniging. Bacteriën zijn verleden tijd!
  • Dankzij deze innovatieve spoeltechniek en de gelijkmatige spoelwaterstroom, is het closet bijzonder waterbesparend. Een maximaal gebruik van 4,5 liter volstaat voor een optimaal spoelresultaat zonder opspattend water
  • De Slimseat luxueuze closetzitting is voorzien van een softclose en quikrelease functie en heeft rvs scharnieren met TOP-fixing!

LET OP:

Zwart sanitair is prachtig, maar door de kleur ook erg gevoelig voor de inwerking van kalk, zeep en andere schoonmaakproducten.

Om het sanitair zo lang mogelijk mooi te houden, adviseren wij om de zwarte oppervlakken na gebruik altijd droog te maken. Gebruik geen agressieve chemicaliën op het sanitair en maak het ook niet schoon met schoonmaakartikelen met een ruw oppervlak, zoals schuursponsjes. Gebruik in plaats daarvan een zachte of microfiber doek met warm water en zeep. Zo kunt u nog lang genieten van uw mooie, zwarte sanitair.

Extra informatie
Kleur

Producten die hier op lijken...