Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pendeldeur douche

Een pendeldeur is een simpele, compacte douchedeur waarmee je eenvoudig een dichte douchecabine creëert. De twee delen zijn tussen twee bestaande muren te plaatsen en kunnen daarom zelfs in de kleinste badkamer een uitkomst bieden. Met een strak eindresultaat! Bestel je jouw pendeldeur bij Megabad, dan kies je sowieso voor de beste prijs en snelle levering aan huis. Thuisbezorging is bij ons ook nog eens helemaal gratis!

Wat is een pendeldeur?

Een pendeldeur is een douchedeur die uit twee losse delen bestaat en samen één geheel vormt. De twee delen kunnen in de meeste gevallen zowel naar binnen als naar buiten geopend worden: vandaar de naam ‘pendeldeur’. Dit type douchedeur wordt tussen twee muren geplaatst om een luchtdichte afwerking te creëren. Vaak wordt de kier in het midden afgesloten door een rubberen sluiting, die een tochtvrije douchecel garandeert.

Voordelen van een pendeldeur in de douche

Een groot voordeel van een pendeldeur zijn de ruimtebesparende kwaliteiten van deze deur. Bij het openen nemen de deuren minder ruimte in dan een draaideur, die in z’n geheel naar buiten of naar binnen gedraaid wordt. Een pendeldeur is daarmee ook geschikt voor een wat kleinere badkamer. En omdat de deur uit twee gladde oppervlakken bestaat, is hij gemakkelijk schoon te houden!

  • Tochtvrije douchecabine
  • Simpel te plaatsen
  • Strakke uitstraling
  • Eenvoudig naar binnen of naar buiten te openen
  • Kleine draairadius: werkt ruimtebesparend
  • Makkelijk schoon te houden

Ons assortiment

Voor iedere doucheruimte hebben we een pendeldeur van absolute topklasse. Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment en bekijk of er iets voor jou bij zit. Vind je niet direct wat je zoekt? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet kunnen we met maatwerk toch iets moois voor je opleveren!

Gehard veiligheidsglas

Alle pendeldeuren in onze webshop zijn gemaakt van extra gehard veiligheidsglas. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over een onhandige stoot met een elleboog: jouw nieuwe douchedeur kan echt wel tegen een stootje. En mocht je deur toch ooit onverhoopt sneuvelen, dan valt hij in heel veel kleine stukjes uiteen, in plaats van scherpe stukken waar je je makkelijk aan kunt snijden. Wel zo’n veilig idee in de douche!

Andere modellen douchedeuren

Naast pendeldeuren biedt Megabad natuurlijk nog veel meer soorten douchedeuren aan. Tegen dezelfde betaalbare prijzen! Kijk eens rond tussen de verschillende modellen of overleg eens met onze specialisten welk type het beste in jouw badkamer past. Ieder type heeft namelijk zo weer zijn eigen voor- en nadelen, die je misschien niet op het eerste oog ziet.

Douchedeur met vast deel >

Draaideur >

Schuifdeur >

Een compleet ingerichte douche

En natuurlijk houdt ons assortiment niet op bij douchedeuren alleen. Eigenlijk vind je in onze webshop alles voor een functionele en stijlvolle douche! Niet alleen douchedeuren en -wanden, maar ook douchevloeren en -bakken, afvoeren en douchesets. Je creeert in een paar muisklikken de douche van jouw dromen!

Alles voor jouw douche >

Altijd gedegen advies

Naast een uitgebreid aanbod doucheproducten heeft Megabad ook veel expertise in huis op het gebied van sanitair. Ook over de juiste douchedeur kunnen we je dus uitstekend adviseren! Of dat nu een pendeldeur, een draaideur of schuifdeur is. Samen zorgen we ervoor dat we een model vinden dat perfect past in jouw badkamer. Heb je een vraag over ons assortiment, of wil je meer weten over de montage van je pendeldeur? Twijfel niet en neem gewoon contact met ons op. We staan voor je klaar!

Neem contact op >