1.754,25
 2.442,75
 1.681,50
Vanaf:  911,64
Vanaf:  639,29
Vanaf:  685,03
Vanaf:  816,90
Vanaf:  1.089,90
Vanaf:  774,90
Vanaf:  690,90
Vanaf:  879,90
Vanaf:  1.035,30
Vanaf:  1.320,90

Badmeubels

Wanneer je op zoek bent naar een strakke, nieuwe badmeubel ben je bij Megabad aan het juiste adres! Binnen ons assortiment vind je veel verschillende soorten badmeubels, waardoor je altijd de variant kan uitkiezen die het beste bij jouw inrichting past. Zo kun je bij ons terecht voor meerdere merken en materialen op het gebied van badmeubels. Ook wat betreft de kleur van de meubel kun je meerdere kanten op.

Geef jouw badkamer een nieuwe dimensie

Met het aanschaffen van een badmeubel koop je een meubel die dienst kan doen als een echte blikvanger in jouw badkamer. Doordat alle badmeubels uit ons assortiment een eigen unieke stijl met zich meebrengen, geven deze producten jouw badkamer een nieuwe dimensie. De badmeubels zijn dus niet alleen handig vanwege de opbergruimte, maar zorgen ook voor een zeer frisse look.

Verschillende afmetingen

Door de verschillende afmetingen waar je uit kunt kiezen bij onze badmeubels, weet je te allen tijde zeker dat jouw meubelstuk goed in de badkamer past. Zo voorkom je dat jouw ruimte kleiner oogt doordat de afmetingen van de badmeubel bijvoorbeeld te groot zijn. Dankzij de verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen, koop je bovendien altijd een variant die helemaal aansluit bij het interieur van jouw badkamer.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bij Megabad zien we graag tevreden klanten. Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. Dat zorgt ervoor dat jij jarenlang ook echt kunt genieten van je badmeubel. Omdat we voor de verkoop van onze producten scherpe prijzen kunnen hanteren, profiteer je bij ons bovendien van een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Andere soorten badkamermeubels

Is een badmeubel toch niet helemaal datgene waar je naar op zoek bent? Niet getreurd! Bij Megabad kun je ook terecht voor verschillende soorten andere badkamermeubels. Zo vind je bij ons onder meer de volgende meubels: