Radiator Accessoires

Instamat Handdoekknop

Vanaf:  105,00

Radiator Accessoires

Instamat Handdoekknop 73 mm

 55,00

Radiator Accessoires

Instamat Handdoekknop Magnetisch

 75,00

Radiator Accessoires

Instamat Handdoekrek

Vanaf:  200,00

Radiator Accessoires

Instamat Handdoekrek Magnetisch

Vanaf:  145,00

Radiator accessoires

Ook voor alle accessoires op het gebied van radiatoren is Megabad hét adres waar je terechtkunt! Naast badkamerradiatoren en designradiatoren kun je dus ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld handoekknoppen en handdoekrekken. Er zijn verschillende soorten die je op deze pagina terug kunt vinden, waardoor je al snel een variant vindt die goed past bij jouw badkamer en de inrichting hiervan.

Chroom of RVS

Het kan natuurlijk zijn dat je al een bepaalde voorkeur hebt voor het materiaal van de radiator accessoires die je wilt gaan gebruiken. Via het filter aan de linkerzijde kom je dan gemakkelijk bij de producten waar je wilt zijn. Zo kun je onder andere kiezen voor chroom of RVS. Ook wanneer je al een bepaalde voorkeur hebt voor een merk, kun je hier gemakkelijk heen navigeren.

Voor bij de badkamerradiator of designradiator

De accessoires passen perfect bij de badkamerradiatoren of de designradiatoren uit ons assortiment. Met deze radiatoraccessoires, ook wel kachelaccessoires genoemd, maak je jouw badkamer dus weer een stapje completer. De producten uit deze categorie zorgen ervoor dat je in de badkamer van alle gemakken voorzien wordt.

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over bovenstaand verhaal? Twijfel je over de juiste accessoires voor bij jouw radiator? Neem in beide gevallen gerust contact met ons op! Samen met jou gaan we graag op zoek naar de kachelaccessoires die het beste passen bij de behoeftes die jij in de badkamer hebt. Ook wanneer je vragen hebt over één van de andere producten uit onze webshop, kun je natuurlijk altijd bij één van onze medewerkers terecht. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk een weloverwogen keuze maakt.