-6%
 47,00
-17%
 14,50
-17%

Schoonmaakmiddelen

Easydrain WTW Cleaningset

 36,35
-18%
 25,00
-9%
 40,00
-9%
-20%
 92,00
 20,00

Schoonmaakmiddelen

Geberit DuoFresh Sticks

 15,00
-11%
 70,00
-8%
 40,00

Schoonmaakmiddelen

Geberit ontkalkingsmiddel

 19,50
-10%
 48,00
-17%

Schoonmaakmiddelen

Kleurverdieper Blue Stone

 38,00
-17%

Schoonmaakmiddelen

NEO Antikalk Coating

 22,95

Schoonmaakmiddelen

Neo Cementsluier Verwijderaar

Vanaf:  16,95

Schoonmaakmiddelen

Neo Douchereiniger

Vanaf:  16,95

Schoonmaakmiddelen

Neo Glas- en Spiegelreiniger

Vanaf:  16,95
Vanaf:  16,95
Vanaf:  18,95

Schoonmaakmiddelen

Neo Snel Ontkalker

Vanaf:  24,95
-17%
 73,50

Schoonmaakmiddelen badkamer

Wanneer je een badkamermeubel hebt besteld, wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Om de kwaliteit en hygiëne te waarborgen, is het daarbij belangrijk om gebruik te maken van de juiste schoonmaakmiddelen. Voor meerdere soorten badkamermeubelen vind je de meest geschikte schoonmaakmiddelen in de webshop van Megabad.

Eigenschappen schoonmaakmiddel badkamer

Om de meubelen in je badkamer optimaal schoon te kunnen houden, kun je gebruikmaken van de schoonmaakmiddelen uit ons assortiment. Door het gebruik van deze schoonmaakartikelen houd jij de uitstraling van je badkamer te allen tijde fris en zorg je voor een hygiënisch gevoel bij de badkamermeubelen. Bovendien zorg je ervoor dat de meubelen geen rare vlekken krijgen.

Verschillende soorten schoonmaakartikelen

Je kunt bij Megabad terecht voor verschillende soorten schoonmaakartikelen. Zo vind je bij ons onder andere koolstoffilters, reinigingsmiddelen en ontkalkingsmiddelen. We bieden daarnaast ook schuur- en reinigingsblokken aan en je vindt in ons assortiment lekstrippen. Aan de hand van de producten op deze pagina kun jij jouw badkamer dus helemaal netjes en fris houden.

Overig assortiment Megabad

Ben je niet op zoek naar schoonmaakmiddelen, maar producten voor in de badkamer zelf? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij ons onder meer terecht voor complete douches, baden, toiletten, kranen en spiegels. Ook vind je binnen ons assortiment meerdere accessoires om je badkamer tot één mooi en kloppend geheel te maken.

Service Megabad

Bij Megabad hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom verkopen we alleen maar A-kwaliteit producten. Dit, in combinatie met de zachte prijs, zorgt ervoor dat jij geniet van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Op die manier weet je ook zeker dat je gedurende lange tijd van je gekochte product kunt genieten.

Neem contact met ons op

Twijfel je nog over het juiste schoonmaakmiddel voor jouw schoonmaakklus in de badkamer? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen over één van onze overige producten kun je altijd bij één van onze medewerkers terecht. Wij helpen je graag verder, zodat je de juiste keuze kunt maken tijdens het navigeren binnen onze webshop.