65,00
 75,00
 89,00
Vanaf:  58,00

Glashouders

Keuco City.2 Houder

 39,00
 21,00
Vanaf:  65,00
Vanaf:  118,00
Vanaf:  167,00
Vanaf:  70,00
Vanaf:  70,00
 73,00
 65,60
 75,00
 59,00
 65,00

Glashouders

Wil jij jezelf voorzien van een echte toevoeging aan jouw wastafel (en dus badkamer)? Dan kan het een goed idee zijn om te kiezen voor de glashouders uit het assortiment van Megabad! De glashouders zorgen ervoor dat jij gemakkelijk een glas water of bijvoorbeeld een beker voor tandenborstels kwijt kunt rond jouw wastafel.

Voordelen glashouder

Het aanschaffen van een glashouder kent meerdere voordelen. Het zorgt voor extra gemak, doordat je een glas kwijt kunt rondom de wastafel of de douche. Je kunt bij veel van de glashouders dan ook helemaal zelf bepalen waar je deze plaatst. Een ander voordeel van het aanschaffen van een glashouder bij Megabad is dat je profiteert van zeer scherpe prijzen. Bovendien weet je zeker dat de glashouder van uitstekende kwaliteit is.

Verschillende merken

Heb je al een voorkeur voor een bepaald merk? Dan kun je hier gemakkelijk heen navigeren via het filter aan de linkerzijde van deze pagina. Een aantal merken waarvoor je bij ons terechtkunt, zijn bijvoorbeeld Geesa, Keuco of Woodynox. Dankzij het uitgebreide assortiment, vind je altijd een variant die uitstekend aansluit op jouw wensen en behoeftes.

Uitgebreid assortiment

Buiten de keuzemogelijkheden op het gebied van merk, kun je ook nog verschillende andere keuzes maken. Zo kun je al een voorkeur hebben voor een bepaalde serie, of bijvoorbeeld een bepaald uiterlijk van een glashouder. Naar wat voor soort glashouder je ook op zoek bent, binnen ons uitgebreide aanbod kom je bij ons altijd tot je recht.

Neem gerust contact op

Ben je enthousiast geworden over één van de glashouders? Dan kun je deze gemakkelijk in je winkelwagen stoppen en afrekenen. Twijfel je nog over een glashouder of heb je vragen over één van de overige producten uit de webshop van Megabad? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met jou gaan we graag op zoek naar de meest geschikte producten voor in jouw badkamer!