Mirror Masters spiegel met LED verlichting rondom en touch sensor

Vanaf:  446,00

Levertijd: selecteer eerst je opties

Deze design spiegel heeft LED verlichting rondom én een touch sensor. Eventueel mogelijk met spiegelverwarming ( de 30×40 cm spiegelverwarming voor de 80/100/120 cm spiegel en de 60×40 cm spiegelverwarming voor de 140 cm spiegel ).

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
Beschrijving

De vierkante design spiegel met LED verlichting rondom en touch sensor is een must-have voor elke moderne badkamer. Deze spiegel heeft een stijlvol en minimalistisch design en biedt de perfecte verlichting voor jouw dagelijkse routine. Met een simpele aanraking van de touch sensor, kun je het licht aan- of uitzetten en instellen op de juiste helderheid. Als extra optie is spiegelverwarming beschikbaar om beslagen spiegels te voorkomen. De spiegel is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de perfecte grootte voor jouw badkamer kunt vinden. Kortom, deze design spiegel is een slimme en stijlvolle toevoeging aan jouw badkamer die zorgt voor een aangename en comfortabele ervaring.

Let op: de spiegelverwarming wordt rechtstreeks aangesloten op het lichtnet!

Merk

Breedte spiegel

, , ,

Verwarming

30×40 cm, 60×40 cm, Zonder spiegelverwarming

Gerelateerde producten

Wat onze klanten zeggen

Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn met onze producten en service. Omdat via Google veel reviews naar voren komen van Megabad.com, hebben we de reviews voor je op een rijtje gezet!