Megabad review

Ben jij benieuwd wat klanten Megabad voor review geven? Over de jaren hebben al duizenden klanten hun benodigdheden voor de badkamer besteld via onze webshop. Ze waarderen ons om onze A-merken sanitair, onze scherpe prijzen en onze snelle verzending. En we zijn trots op de positieve beoordelingen die ze onze producten en diensten geven! Hieronder tonen we je daarom een greep uit de honderden Megabad reviews die we de afgelopen jaren binnenkregen.

Over Megabad
klantverhalen

Wat klanten over ons zeggen

18 Oktober 2022

“ Vriendelijk en behulpzaam personeel, goed bereikbaar (snel reageren op vragen). Mooie kwaliteit meubelen ”

– Angelique de Vries

23 september 2022

“ Super fijn bad! We hebben het zelf geplaatst met een zelfde soort opstapje als op de foto (was dus een leuke inspiratietip). Water blijft goed lang warm en het bad is breed genoeg om er ook comfortabel in te kunnen douchen. De levering was ook erg snel (di besteld, vrij in huis). ”

– Lisan Bomhof

3 augustus 2022

“ Op voorraad en snel in huis, top! ”

– Rob

7 juli 2022

“ Prima afwerking en de aflevering ook in orde ”

– C. J. Jongejan

29 juni 2022

“ Top kwaliteit ”

–Huub Niessen

15 juni 2022

“ Alles prima geregeld en goed ingepakt. Mooi spul. ”

–Bert Petersen

8 mei 2022

“ Snelle levering, precies wat we zochten! ”

–Siske Lamers

5 mei 2022

“ Mooi ontwerp, functioneel en redelijke prijs. Ook de gratis bezorging was prima. ”

–Wim Rombout

23 maart 2022

“ Prima geleverd, netjes verpakt en dat voor een goede prijs ”

–Ab Reijnierse

21 december 2021

“ Uitstekende aftercare! Afvoerstopper bleek niet goed af te sluiten. Direct video verbinding opgezet en probleem samen verholpen. Medewerker was super geduldig en professioneel! ”

–Shaam Bachoe

Jouw mening doet ertoe

De recensies van onze klanten zijn van groot belang voor ons. Die vertellen ons namelijk of we ons werk goed doen, en waar we nog verbeteringen kunnen aanbrengen. Ben je klant bij Megabad, dan willen we ook graag jouw review horen. Alleen met jouw feedback kunnen we onze dienstverlening en ons assortiment iedere dag weer verbeteren. En dat vinden we belangrijk!

Je eigen Megabad review doorgeven?

Heb je een bestelling geplaatst bij Megabad, en wil je ons en andere klanten graag laten weten wat je van onze producten of onze dienstverlening vond? Log dan in op jouw account en schrijf jouw Megabad review online, dan zie je hem direct terug op onze site. Je kunt natuurlijk ook een review plaatsen op Google. Of bezoek onze pagina op Facebook en laat daar je review achter!

Retourneren en garantie

Ben je om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden met je bestelling bij Megabad, en kan je ons geen review van 5 sterren geven? Weet dan dat je jouw producten in de meeste gevallen kunt retourneren. En is er iets mis met je product? Dan kun je je vaak beroepen op de garantie. We bieden je graag de beste klantenservice!

Meer over garantie Meer over retourneren

Wij gaan voor 100% tevreden klanten

Zoals je ziet zijn klanten over het algemeen erg positief over onze producten en stellen ze onze dienstverlening erg op prijs. En zijn klanten niet 100% tevreden over onze diensten en geven ze Megabad een review van minder dan 5 sterren, dan onderzoeken we wat we kunnen doen om hun volgende ervaring nóg beter te maken. En we doen natuurlijk alles om eventuele fouten te herstellen! Wij zijn pas tevreden als jij jouw badkamer iedere ochtend met een glimlach instapt.